INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Răzvan Marin, din nou rezervă la Empoli » A pierdut echipa?

Răzvan Marin, Foto, Imago Images
Răzvan Marin, Foto, Imago Images

Articol de - Publicat marti, 06 septembrie 2022 16:50 / Actualizat marti, 06 septembrie 2022 16:50

Răzvan Marin (26 de ani), mijlocașul român, pare să fi pierdut postul de titular la Empoli, bifând al doilea meci început pe bancă. Luni seară nu a prins decât ultimele 14 minute la toscani, 2-2 cu Salernitana.

Răzvan Marin nu traversează cea mai bună perioadă în Serie A. Adus ca un transfer important în vară de la Cagliari sub formă de împrumut, mijlocașul român nu a fost titular nici luni seară, în deplasarea de la Salerno (2-2). 

A trecut vizita medicală și va fi noul jucător al lui U Cluj
U CLUJ
A trecut vizita medicală și va fi noul jucător al lui U Cluj

Alberto Grassi în locul lui Răzvan Marin 

Antrenorul Paolo Zanetti l-a preferat pe Alberto Grassi în ax la mijlocul terenului și nu l-a introdus decât în minutul 76, la 2-1 pentru gazde, neavând timp să influențeze jocul. 

Nu poate fi vorba despre o alegere tactică sau de o rotație a jucătorilor, din moment ce în primele trei etape a fost mereu în teren din primul minut. 

Răzvan Marin nu s-a mai remarcat

Presa italiană speculează că evoluțiile lui Marin n-au fost chiar la nivelul așteptat la Empoli, așa cum s-a întâmplat și în meciul cu Verona (1-1). Și Zanetti i-a mai dat o mică pauză, încercând și alte variante. 

Aceeași ștafetă cu Grassi, realizată însă mai devreme s-a făcut și pe 31 august. Răzvan nu era obișnuit cu acest statut la Cagliari, unde a lipsit de foarte puține ori. 

Nu este o veste prea bună pentru selecționerul Edi Iordănescu înaintea meciurilor din Liga Națiunilor, dar situația se poate schimba la partidele cu Roma și Bologna.

VIDEO. Rezumatul meciului Salernitana-Empoli (2-2)

Citește și

Sare în apărarea lui Markovic: „N-a avut România atacant ca el în ultimii 10 ani”

Momentul crucial din cariera lui Dembele! Așa a reușit să pună capăt blestemului accidentărilor

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează