INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Rednic dezvăluie un episod neștiut din 1991: ”Am fost supărat pe Lucescu”

Rednic a primit cetățenia belgiană în 1996
Rednic a primit cetățenia belgiană în 1996

Articol de - Publicat joi, 30 martie 2017 00:00

Rednic a povestit cotidianului La Derniere Heure că în 1991 s-a transferat la Standard sfătuit de Luce: ”Mi-a zis că-mi va fi antrenor acolo, dar n-a mai venit”.

Ca jucător, Mircea Rednic a avut mult de câștigat sub comanda lui Mircea Lucescu. La Corvinul, apoi la Dinamo și la "naționala" României. Dar o dată, în 1991, a și pierdut.

"Jucam la Bursa și îmi era foarte bine, când Lucescu a fost ofertat de Standard. Mi-a propus să-l însoțesc la Liege și am acceptat, deși aveam oferte mai bune de la KFC Uerdingen și Zaragoza. Însă el n-a mai venit", a povestit tehnicianul lui Mouscron, care a admis că "la început am fost supărat pe el".

La Uerdingen, Rednic ar fi avut ocazia să joace alături de Michael Klein, iar la Zaragoza îl aștepta Dorin Mateuț.

Doi foști coechipieri la Corvinul, la Dinamo și la "națională". În cele din urmă, el s-a consolat cu Standard, "mai ales că doream să-mi închei cariera la un club mare".

"Rednic și-a cumpărat o casă la Neupre, unde și-a amenajat o sală de sport. Considera că în Belgia jucătorii nu se antrenează suficient"
La Derniere Heure, cotidian belgian  

5ani a jucat Rednic la Standard (1991-1996), pe care a și antrenat-o în 2012-2013

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează