INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DINAMO MOSCOVA

Rusia la picioarele lui Petrescu după ce l-a desfiinţat la debutul pe banca lui Dinamo Moscova: ”Magicianul”

Articol de - Publicat luni, 03 decembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 02 decembrie 2012 22:35

Analiştii văd acum un Dinamo jucînd ”englezeşte”. Iar cotidianul Sport Express crede că ”maşina” românului ”e deja asamblată, pornită şi rodată”


Dan Petrescu mai are două hopuri pînă la vacanţa de iarnă: deplasarea la Groznîi şi acasă cu Lokomotiv. Dar e deja unul dintre învingătorii primei jumătăţi a campionatului. După a 4-a victorie la rînd în campionat, 3-0 cu Rubin Kazan, tehnicianul român i-a cucerit pînă şi pe cei mai duri contestatari ai săi la debutul pe banca lui Dinamo Moscova.

Click aici pentru rezumatul VIDEO de la Dinamo - Rubin 3-0!

"Moartă"
"Dinamo e o echipă moartă. Moartă fizic şi psihic", puncta cunoscutul analist rus Alexander Bubnov, pe 22 august, după 0-2 cu VfB Stuttgart în preliminariile Europa League. Iar Sovieţki Sport observa că schimbarea antrenorului nu le-a priit deloc alb-albaştrilor: "Au jucat la fel: letargic".

Stil britanic
Acelaşi Bubnov e astăzi la picioarele lui SuperDan: "I-a imprimat lui Dinamo un stil englezesc, în care fundaşii laterali şi extremele sînt într-o continuă mişcare. A ştiut exact cum să joace cu Rubin, insistînd pe flancuri, acolo unde adversarul are probleme de multă vreme. De acord, echipa lui nu e complet refăcută, dar e tratată intensiv".

Rodaj făcut
Cotidianul Sport Express, la rîndu-i, a văzut la Dinamo "o transformare magică" sub comanda românului: "Deşi în primele săptămîni la club ceruse timp pînă-n primăvară pentru a trage concluzii, «maşina» lui este deja asamblată, pornită şi rodată".


9 e locul pe care-l ocupă Dinamo Moscova în clasament. Petrescu a preluat-o în etapa a 6-a, de pe ultima poziţie (16)

2,5 milioane de euro este salariul anual al lui Petrescu la Dinamo Moscova, cu care are contract pînă în 2015

"Petrescu nu seamănă nici cu Guardiola, nici cu Villas-Boas. Mai degrabă cu Benitez. Echipa lui joacă la rezultat. Cum marchează, n-are importanţă. Victoria contează"
Sovieţki Sport, cotidian rus

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  03 Decembrie 2012, 15:10

Ala zicea ca Dinamo Moscova este "moarta" dupa 0-2 cu Stuttgart ! Dupa 1-5 tot cu Stuttgart , cum te numesti ?

bskman
bskman  •  03 Decembrie 2012, 14:53

Nu inteleg cum il poti numi antrenor mediocru pe Dan Petrescu....Cred ca nu esti sanatos la cap,sau nu te pricepi deloc la fotbal...Unirea Urziceni,Kuban si acum Dinamo Moscova chiar nu iti spun numic despre acest antrenor?

claudiu120284
claudiu120284  •  03 Decembrie 2012, 12:19

IN MAXIM 10 ANI DAN PETRESCU VA ANTRENA O ECHIPA DIN MEDIATIZATUL SI CONTESTATUL EUROPEAN "G"... FIE EL CU 10, 12, 20 SAU CATE ECHIPE VOR FI LA ACEA VREME! ...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează