INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

"S-au pariat milioane în Asia pe Șahtior!" » Fotbalul ucrainean a explodat după victoria lui Mircea Lucescu

foto: shakhtar.com
foto: shakhtar.com

Articol de - Publicat miercuri, 30 septembrie 2015 11:47

Ultimul meci al echipei lui Lucescu înaintea ciocnirii cu PSG stîrnește controverse în Ucraina, mai ales după declarațiile unuia dintre principalii investigatori ai cazului "Calciopoli"

Prezent în Ucraina pentru a vorbi la un congres dedicat jocurilor de noroc, dar și pentru a se întîlni cu reprezentanți ai Federației Ucrainene, italianul Francesco Baranca a fost exploziv într-un interviu acordat portalului vecin MatchDay.ua.

"Vă pot spune că la meciul Olimpik Donețk - Șahtior s-au pariat sume uriașe în Asia. Nu vă pot spune o cifră exactă, dar ea se ridică la cîteva milioane de euro", a punctat Baranca.

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI

Acesta a adăugat: "Am observat fluctuații incredibile ale cotelor în momentele în care Șahtior era condusă. Iar lumea paria foarte mult pe Șahtior chiar dacă Olimpik era în avantaj".

"Ireal"

Baranca a numit situația "ireală". "În Asia, există trei categorii de meciuri. O linie - meciuri tari, cum ar fi cele din Premier League, trei linii - liga U17 din Qatar. Ucraina e pe ultimul nivel al primei linii. Deci sumele pariate sînt imense, ireale, absurde", a declarat Baranca.

Care a conchis: "Am discutat cu cei din Federație. Au promis că vor lua măsuri. Deznodămîntul multor meciuri este știut înainte de start".

 "Așteptăm cu interes"

 Căpitanul rivalei Șahtiorului, portarul Șovkovski de la Dinamo Kiev, a reacționat imediat pe Facebook. "Distractiv! Așteptăm cu inters desfășurarea acțiunii", a punctat goalkeeperul imediat după victoria cu Maccabi din UEFA Champions League, 2-0.

Atașînd interviul cu italianul Baranca!

Partida Olimpik - Şahtior s-a jucat sîmbătă şi s-a încheiat cu scorul de 3-2 pentru oaspeţi. Gazdele au deschis scorul şi au făcut 2-1, avînd şi un om în plus din minutul 17, după eliminarea lui Ordeţ.

Însă Şahtiorul a întors scorul în ultimele 10 minute. Mai întîi după un penalty provocat de guineanul Conde, care a fost şi eliminat. Teixeira a înscris golul victoriei în primul minut al prelungirilor.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  30 Septembrie 2015, 20:14
Postat de adi_stelistul pe 30 Septembrie 2015, 13:59

Daca te-ai concentra putin, ai vedea ca nu evolutia scorului a produs suspiciunea la meciul Sahtiorului. Ci sumele mari pariate in Asia. Ce zici, mai citesti o data?

Punem pariu ca si pe Barca s-au pariat sume uriase chiar daca a fost condusa?

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  30 Septembrie 2015, 19:57

pariati pe pSG...e echipa mai buna...

plischi
plischi  •  30 Septembrie 2015, 18:25

pariurile - groparul sportului.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează