INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

Şah cu Gigel Bucur! Dan Petrescu a remizat cu Kuban, 1-1 » Dinamo Moscova a ratat ocazia să urce pe podium

Dan Petrescu nu mai remizase în campionat de cinci luni și jumătate, de la un 2-2 cu Rubin, la Kazan // Foto: Guliver/GettyImages
Dan Petrescu nu mai remizase în campionat de cinci luni și jumătate, de la un 2-2 cu Rubin, la Kazan // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 16 martie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 16 martie 2014 02:31

Duelul românilor de la Krasnodar nu a avut învingător. ”Bursucul” a condus la pauză, dar s-a retras şi a riscat să piardă toate punctele pe final, cînd Gigel a prins 20 de minute.

Dan Petrescu s-a împotmolit ieri la Krasnodar (1-1) şi a scăpat şansa de a pune mîna pe locul 3, peste Spartak şi egala lui Zenit. A condus-o pe Kuban, însă golul lui Kuranyi din minutul 43 n-a fost de ajuns. A ieşit al doilea 1-1 la rînd pe terenul fostei sale echipe, pe care "Bursucul" a părăsit-o în august 2012.

Dinamo a dominat prima repriză şi a presat din start. Kuranyi a ratat singur cu portarul, Jirkov a cerut penalty, dar tot neamţul a punctat cu sînge rece, la capătul unei combinaţii pe traseul Granat - Kokorin. Petrescu s-a retras, suferind în actul secund, cînd a intrat la gazde şi Gigel Bucur (70). Kuranyi nu a pus capul precis pentru 2-0 şi imediat a venit egalarea.

Gafa colectivă comisă în defensivă de Lomici, Granat şi Leandro Fernandez i-a pus pe tavă golul lui Popov, bulgarul reluînd în plasă din 6 metri. Iar pe final, pe fondul insistenţei lui Kuban, Sosnin putea chiar răsturna rezultatul dintr-o poziţie favorabilă.

"Am ratat multe ocazii şi puteam pierde. Egalul este rezultatul logic. Lupta pentru titlu? Avem calendar dificil, cu doar două meciuri acasă" (Dan Petrescu, antrenor Kuban)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează