INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PROGRAM

VIDEO Ce au făcut stranierii în acest weekend » Răzvan Lucescu, egalat în prelungiri în derby-ul cu Panathinaikos! Dennis Man a înscris în victoria Parmei

Răzvan Lucescu, antrenor PAOK Salonic. 
Foto: Imago
Răzvan Lucescu, antrenor PAOK Salonic. Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 01 octombrie 2023 21:58 / Actualizat duminica, 01 octombrie 2023 22:37

Cele mai importante informații de la meciurile stranierilor din week-end-ul 29 septembrie- 30 septembrie - 1 octombrie au putut fi urmărite în liveBLOG-ul GSP.ro.

Răzvan Lucescu, egalat la ultima fază în derby-ul cu Panathinaikos

PAOK Salonic, echipă pregătită de Răzvan Lucescu, a remizat, 2-2, în deplasarea cu Panathinaikos. Românul a scăpat victoria printre degete la ultima fază, când atacantul suedez Alexander Jeremejeff a dat lovitura la Atena. Mai multe detalii, AICI. 

Dennis Man, gol în Cremonese - Parma 

Dennis Man a început titular meciul pe care Parma l-a câștigat pe terenul lui Cremonese, 2-1, în runda cu numărul 8 din Serie B. „Cruciații” au deschis scorul în minutul 54, prin Hernani, dar Cremonese a egalat în minutul 64, prin Castagnetti. 

Două minute mai târziu, fostul jucător de la UTA și FCSB avea să puncteze pentru 2-1, cu o scăriță elegantă peste Mouhamadou Sarr

Man a fost schimbat în minutul 72, fiind înlocuit cu Anthony Partipilo. 

Valentin Mihăilă a fost introdus în teren în minutul 78, în locul lui Adrian Benedyczak. În urma acestei victorii, Parma a urcat pe prima poziție a clasamentului din Serie B, cu 20 de puncte adunate în 8 runde. 

Mircea Lucescu, succes în campionatul Ucrainei 

Dinamo Kiev, formația pregătită de Mircea Lucescu, s-a impus cu 4-2 în fața celor de la Oleksandriya, într-o partidă din runda cu numărul 9 din prima ligă ucraineană. 

Trupa din capitala țării vecine e pe locul 5 în clasament, cu 15 puncte, dar are însă 3 partide mai puțin disputate decât celelalte 4 formații din fața ei: Șahtior, Kryvbas, Chernomorets Odessa și Zhytomyr. 

Alex Cicâldău, 24 de minute în Konyaspor - Beșiktaș 

Alexandru Cicâldău a început de pe banca de rezerve meciul dintre Konyaspor și Beșiktaș, în runda cu numărul 7 din prima ligă turcă, 2-0 pentru trupa din Istanbul. 

Românul a fost introdus la Konyaspor în minutul 66, în locul lui Soner Dikmen. Konyaspor e pe locul 11 în Turcia, cu 9 puncte câștigate în 7 etape. 

Ionuț Nedelcearu, rezervă la Palermo

Ionuț Nedelcearu a fost rezervă neutilizată în victoria lui Palermo în fața lui Sudtirol, scor 2-1, în runda cu numărul 7 din Serie B. Palemo e pe 2 în clasament, cu 16 puncte, la două distanță de liderul Parma. 

Ianis Hagi, 55 de minute bifate în Alaves - Osasuna 

Ianis Hagi a bifat 55 de minute în tricoul lui Deportivo Alaves în înfrângerea contra Osasunei, scor 0-2, în runda cu numărul 8 din La Liga. Mai multe detalii, AICI. 

Andres Dumitrescu, lăsat pe banca de rezerve în egalul Slaviei Praga

Andres Dumitrescu, fundașul transferat de Slavia Praga de la Sepsi, a fost lăsat pe banca de rezerve în meciul pe care trupa din capitala Cehiei l-a disputat în deplasare cu Teplice, scor 0-0, în runda a 10-a din Fortuna Liga. 

Slavia Praga e pe locul secund în clasament, cu 24 de puncte câștigate, cu două în spatele rivalei Sparta Praga. 

Bogdan Racovițan, două goluri împotriva lui Costel Gâlcă în Polonia 

Bogdan Racovițan a fost titular în integralist în meciul câștigat de Rakow, pe teren propriu, în fața lui Radomiak Radom, echipă pregătită de Costel Glcă, scor 3-0, în etapa a 10-a din prima ligă poloneză. 

Fostul stoper de la FC Botoșani a marcat două goluri, în minutele 3 și 61. Deian Sorescu a fost introdus și el în teren la pauză, în locul lui Adnan Kovacevic. 

Rakow e pe locul 3 în clasamentul din Ekstraklasa, cu 19 puncte câștigate. De cealaltă parte, Radomiak e pe 12, cu 11 puncte adunate. 

Radu Drăgușin, titular la Genoa în egalul de la Udinese 

Radu Drăgușin a fost titular și integralist la Genoa în remiza din deplasare, cu Udinese 2-2, în runda cu numărul 7 din Serie A. George Pușcaș a fost introdus în teren în minutul 78, în locul lui Mateo Retegui. 

Genoa e pe locul 12 în Serie A, cu 8 puncte adunate în 7 runde. 

Ladislau Boloni, eșec clar în fața lui Toulouse în Ligue 1

Metz, formația pregătită de Ladislau Boloni, a pierdut clar în deplasarea de la Toulouse, scor 0-3, în runda cu numărul 7 din Ligue 1. Metz ocupă locul 14 în clasamentul primei ligi franceze, cu 8 puncte câștigate în 7 etape. 

În runda viitoare, Metz primește acasă vizita celor de la Nice. 

Florin Andone, titular la Eldense în înfrângerea cu Real Oviedo 

Florin Andone a fost titular în înfrângerea suferită de Eldense în fața lui Real Oviedo, scor 1-3, într-o partidă din runda a opta din Segunda Division. Românul a jucat o repriză, fiind înlocuit la pauză de Pedro Capo. 

Eldense ocupă locul 17 al clasamentului, cu 8 puncte câștigate în 8 etape. 

Răzvan Marin, înfrângere clară în Serie A

Empoli, cu Răzvan Marin titular și integralist, a fost învinsă clar în deplasarea de la Bologna, scor 0-3, în runda cu numărul 7 din Serie A. Formația la care este legitimat fostul mijlocaș de la Viitorul sau Ajax este penultima în clasament, cu numai 3 puncte câștigate în 7 etape și cu un golaveraj de minus 15. 

Victorie pentru Cosmin Contra și Nicolae Stanciu

Cu Nicolae Stanciu pe teren până în minutele de prelungiri, Damac, echipa antrenată de Cosmin Contra, s-a implus în deplasare, 2-0, pe terenul lui Al Khaleej.

Nicolae Stanciu a fost printre cei mai buni oameni de pe teren, oferind două pase de gol.

După 8 meciuri, Damac este pe 12, cu 7 puncte (o victorie, 4 egaluri, 3 înfrângeri).

Alexandru Dobre, lăsat pe bancă

Alexandru Dobre (25 de ani) a fost rezervă neutilizată în Boavista – Famalicao 2-0. 

Înfrângere pentru Alexi Pitu

Alexi Pitu (21 de ani) a început meciul Grenoble – Bordeaux 2-0 ca rezervă. Internaționalul de tineret a intrat în minutul 61, la 1-0. 

Olimpiu Moruțan, înfrângere în fața fostei formații

Olimpiu Moruțan a fost titular la Ankaragucu în meciul cu fosta sa formație, Galatasaray. Mijlocașul român a primit galben în minutul 42 și a ieșit de pe teren la 1-1, în minutul 61.

Galatasaray a câștigat meciul cu 2-1. 

Rareș Ilie, pasă de gol

Titular în Servette – Lausane 2-1, Rareș Ilie a dat o pasă de gol. La 0-0, în minutul 39, Rareș Ilie l-a servit excelent pe Alvyn Sanches. Imediat după pauză, în minutele 54 și 56, Servette a întors scorul, prin Stevanovic și Kutesa. 

Rareș Ilie a ieșit de pe teren în minutul 66. 

Andrei Burcă, decisiv pentru Al Akhdoud

Cu Andrei Burcă și Florin Tănase titulari, Al Akdoud a câștigat, 2-1, pe terenul lui Al Raed, în etapa a 8-a din Arabia Saudită.

Mijlocașul ofensiv a fost schimbat la pauză, în timp ce fundașul central de 30 de ani a fost integralist și a adus victoria echipei sale. Fostul jucător de la CFR Cluj a marcat în minutul 83, din penalty.

După 8 meciuri, Al Akhdoud este pe 12, cu 7 puncte, la 13 de liderl Al Hilal. 

Rațiu, doar pe bancă

Fundașul dreapta Andrei Rațiu (25 de ani) a fost rezervă în Rayo VallecanoMallorca 2-2.

Internațional român încă nu a debutat la formația de pe locul 7 din La Liga, care l-a cumpărat în această vară.

Înfrângere clară pentru Mirel Rădoi

Al Bateh, formația lui Mirel Rădoi, a piedut în deplasare, scor 1-3, cu Al Jazira, în etapa a 4-a din prima ligă din Emiratele Arebe Unite.

Ramadan a deschis scorul pentru gazde (minutul 19), dar Paulinho a egalat în prelungirile primei reprize. Imediat după pauză, Pozuelo (53) a făcut 2-1, iar Traore a stabilit scorul final, în minutul 90+7.

Al Bateh este pe locul 10, cu 4 puncte în 4 etape. Lider e Al Ain, cu 12 puncte, la egalitate cu Al Ahli Dubai.

Virgil Ghiță, gol în Polonia

În etapa a 10-a din Polonia, Cracovia a câștigat meciul cu LKS Lodz, 2-0, și a ajuns la 13 puncte, fiind pe locul 7.

Pentru Cracovia, Virgil Ghiță a fost integralist și și-a trecut numele pe lista marcatorilor. Fundașul de 25 de ani a deschis corul în minutul 14, marcând cu capul, din 5 metri, după un corner.

Înfrângere pentru Marius Marin în Serie B

În runda a 8-a din Sere B, Marius Marin și Pisa au pierdut pe teren propriu, 1-2, cu Cosenza. Mijlocașul român a fost integralist. 

Pisa are un început de sezon. E pe 13, cu 8 puncte (două victorii, două egaluri și 3 înfrângeri)

Victorie pentru Adrian Mutu

Netchi Baku, echipa antrenată de Adrian Mutu, a câștigat în deplasare, 1-0, cu Turan. Victoria oaspeților a venit pe final, în minutul 87.

Cu această victorie, a treia din sezon, Neftci a ajuns la 12 puncte și e pe 4, cu un punct peste adversare de azi. Lider e Zira, cu 16 puncte și un meci în minus.

Tătărușanu, învins de Toșca

Abha, formație la care Tătărușanu a fost titular, a fost învinsă de Al Riyadh, cu Alin Toșca integralist, scor 0-1. Singurul gol al meciului a fost marcat de Gray, în minutul 84.

După 8 etape, Al Riyadh este pe 13, cu 7 puncte. Abha e pe 14, cu un punct mai puțin.

Dan Petrescu, eșec în Coreea de Sud 

Jeonbuk, formația pregătită de Dan Petrescu, a pierdut pe teren propriu cu Daegu, 1-3, în runda cu numărul 32 din prima ligă sud-coreeană. Toate detaliile, AICI. 

Ce s-a întâmplat vineri, 29 septembrie: 

Laurențiu Reghecampf, înfrângere în fața lui Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită

Al Tai, formație pregătită de Laurențiu Reghecampf, a pierdut pe teren propriu în fața lui Al Nassr, scor 1-2, în etapa cu numărul 8 din prima ligă din Arabia Saudită. Mai multe detalii, AICI. 

Denis Alibec, gol în Qatar pentru Muaither SC

Denis Alibec (32 de ani) a înscris un gol în înfrângerea suferită de Muaither SC, vineri seară, pe terenul celor de la Al Ahli Doha, scor 2-4, într-o partidă din runda cu numărul 5 din prima ligă din Qatar. Mai multe detalii, AICI. 

Marius Șumudică, al doilea succes consecutiv cu Gaziantep în Turcia 

Gaziantep, formația pregătită de Marius Șumudică (52 de ani), s-a impus pe terenul lui Samsunspor, scor 2-1, într-o partidă din runda cu numărul 7 din prima ligă din Turcia. 

În urma acestui succes, Gaziantep a urcat deasupra locurilor retrogradabile, cu 6 puncte câștigate. Mai multe informații, AICI. 

Erci Bicfalvi, pasă de gol în tricoul lui Ural

Eric Bicfalvi a bifat 82 de minute în remiza dintre formația lui, Ural, și FK Rostov, 2-2, în runda cu numărul 10 din prima ligă rusă. Românul a pasat decisiv la golul 2 al lui Ural, semnat de Egorychev. 

Ural e pe 7 în clasament, cu 15 puncte adunate în 10 etape. 

Citește și: 

După șase ani de judecată, Bielsa a câștigat procesul cu Lille » Ce despăgubiri trebuie să primească antrenorul argentinian
PROCES
După șase ani de judecată, Bielsa a câștigat procesul cu Lille » Ce despăgubiri trebuie să primească antrenorul argentinian
Manchester United i-a găsit înlocuitor lui Jadon Sancho » 60 de milioane de euro pentru un campion european
MANCHESTER UNITED
Manchester United i-a găsit înlocuitor lui Jadon Sancho » 60 de milioane de euro pentru un campion european

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
radudavidescu
radudavidescu  •  02 Octombrie 2023, 08:31

Vai vai pe la ce echipe joaca ai nostri. De unele n-am auzit nici cand jucam Football Manager. Cele mai cunoscute nume de echipe sunt, mai degraba, ale antrenorilor romani. De ce am avea noi suporterii pretentia ca oamenii astia sa se califice la un turneu final cand ei joaca in obscuritatea fotbalului? N-avem nicio echipa romaneasca in cupele europene, dar avem macar vreun jucator prin Conference League? Sorescu...si mai care?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează