INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INEDIT

"Strîmbul" loveşte din nou » Cum mai face Rednic bani. Azi, metoda "mă cheamă ăştia la naţională. Plec!"

Mircea Rednic, Rednic, Hazar Lankaran
Mircea Rednic, Rednic, Hazar Lankaran

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 octombrie 2010 00:00

Profitînd de situaţia tensionată de la echipa naţională apărută după partida cu Franţa (0-2), Mircea Rednic le-a transmis patronilor de la Hazar Lankaran (Azerbaidjan) că a fost contactat de Federaţia Română de Fotbal pentru a fi numit selecţioner.

Azerii au înghiţit fără să clipească povestea şi, disperaţi, s-au pus repede pe treabă şi au făcut tot posibilul să-l convingă pe Rednic să nu plece. Şi cum credeţi că putea fi convins Mircea Rednic? La discuţii, "Puriul" a jucat tare, iar presa din Azerbaidjan anunţă că a obţinut o majorare salarială serioasă, urmînd să încaseze un salariu cu cincizeci la sută mai mare faţă de ce primeşte în prezent. "Nu vrem să îl pierdem pe Rednic, românii să îşi ia gîndul de la el! Nu putem pierde un tehnician de un asemenea calibru", a spus în presa locală vicepreşedintele lui Hazar, Tuyqun Faiq Oglu Nadirov. După 9 etape, Lankaran ocupă locul 2 în clasament avînd 18 puncte, cu două mai puţin decît liderul Neftci Baku.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (8)
mateiserban
mateiserban  •  22 Octombrie 2010, 14:43

e cel mai bun antrenor roman la ora actuala, stramb sau nu

axl41
axl41  •  22 Octombrie 2010, 13:24

Topitul asta a retrogradat o multime de echipe in Romania si acum nu-l mai primeste nimeni pe aici. Din cauza asta i-a pacalit pe aia prin Azerbaidjan. Sa vezi cand se prind azerii ca i-a mintit ce-i taie ouale lui reBnic.

sdoru
sdoru  •  22 Octombrie 2010, 12:15

Strambul este antrenor!!!strambul a fost criticat de asa zisii suporteri ai lui dinamo(netoiu,samsarii becali...)dupa ce a pierdut un meci din 8!!!oare de ce?oare de ce nu e criticat si andone?pt ca rednic nu vopsea pe cand andone e vopsitorul sef!!!!FELICITARI REDNIC!!!ESTI UN ANTRENOR CARE A DEMONSTRAT!pe cand andone.......

Vezi toate comentariile (8)
Comentează