INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DINAMO MOSCOVA

SuperDan l-a enervat pe Capello » "Bursucul" a refuzat să-şi lase jucătorii la naţionala Rusiei

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 25 ianuarie 2013 22:35

Dan Petrescu a reuşit să îl enerveze pe Fabio Capello, selecţionerul naţionalei Rusiei, refuzînd să îi trimită jucătorii convocaţi pentru amicalul cu Islanda.

Tehnicianul italian îi convocase iniţial de la Dinamo Moscova pe Kokorin, Shunin şi Granat, însă Dan Petrescu a refuzat să le dea drumul între 1 şi 6 februarie. "Am vorbit cu preşedinţii şi antrenorii şi toţi au fost de acord cu acest program. Numai Dan Petrescu s-a opus. E un om tare dificil", a spus Capello despre antrenorul român.

Dan Petrescu era de acord să îşi lase jucătorii în cantonamentul naţionalei cu trei zile înainte de meci, aşa cum prevede regulamentul FIFA, dar Capello nu a acceptat. Astfel, selecţionerul a renunţat la cei trei jucători.

Dinamo Moscova va evolua pe 3 ianuarie într-un amical împotriva Stelei, iar "Bursucul" a dorit să aibă la dispoziţie toţi jucătorii.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (15)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  26 Ianuarie 2013, 14:31

... bursucea nu face nimic pentru romania ...face pentru el ...iar cand o sa l dea rusii afara o sa evite sa mai antreneze in Romanika ....

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  26 Ianuarie 2013, 14:29

Da tu cine esti ba ,cer albastru ...mult ma doare un cal maiastru ? de ce eu as fi mediocru si tu nu ? Pe ce te bazezi ?

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  26 Ianuarie 2013, 14:26

Domnule Radulescu ...eu sunt specialist in Dan Petrescu ...si va raspund ca vad ca vorbiti frumos ...Bursucea este un antrenor mediocru .In Rusia nu exista play off ...Se poate califica in cupele europene si de pe locul 4 de care l mai despart doar 2 puncte .Dinamo Moscova a fost eliminata demult din cupele europene ...deci nu este aceeasi situatie ca la Steaua si ar fi putut lasa pe cei trei jucatori la lot ...In concluzie ...eu nu sunt fanul lui Dan Petrescu asa cum sunteti dvs...Eu il apreciez numai daca face performanta ...minim locul trei la sfarsitul campionatului .O zi buna si mai treceti pe la noi...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează