INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Sus, în aer! » Rădoi şi Olăroiu au cucerit Supercupa Emiratelor cu Al Ain

Imbatabil la jocul aerian, Rădoi a fost căpitanul-exemplu pentru Al Ain // Foto: Reuters
Imbatabil la jocul aerian, Rădoi a fost căpitanul-exemplu pentru Al Ain // Foto: Reuters

Articol de - Publicat marti, 18 septembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 17 septembrie 2012 23:04

Aseară, Al Ain a învins-o cu 5-4 la penaltyuri pe Al Jazira, căpitanul Rădoi transformînd lovitura sa cu un şut sigur: direct în vinclu.

În Emirate, nu se mai joacă prelungiri la Supercupă. S-au încheiat 90 de minute, scorul e egal, 0-0 în acest caz, se trece direct la penaltyuri. Şi ce penaltyuri au trăit aseară Olăroiu şi Rădoi (campionii din 2012) la Dubai în meciul cu Al Jazira (locul 1 în 2011)! S-au bătut 16 lovituri, 7 greşite!

Primii care s-au încurcat la 11 metri au fost jucătorii lui Al Jazira. Mirel, căpitanul, a executat apoi exact cum cer antrenorii: tare şi bine plasat. Vinclu! Şi era 3-1. S-a bucurat prea devreme. Al Ain a ratat ulterior trei penaltyuri şi adversarii au avut în faţă golul pentru trofeu. Nu o dată, de două ori. A apărat portarul Dawoud, care a şi înscris cu o rachetă sub transversală. Iar la final, la 5-4, cei care au sărit sus, în aer, de bucurie, au fost Olăroiu şi Rădoi. Doi români fericiţi.

Rădoi, iertat de 11 metri
Compatrioţii ar trebui să-i mulţumească şi arbitrului însă. În repriza a doua, acesta ar fi putut dicta un penalty pentru Al Jazira, la faultul lui Rădoi. Nu a făcut-o. Deschizînd calea lui Al Ain spre Supercupă.

2 este numărul performanţelor lui Rădoi şi Olăroiu la Al Ain: titlul de campioni şi Supercupa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează