INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  WBA

Tamaş: "În Championship e ca la război! Îmi va fi mai uşor în Premier League" ;)

Articol de GSP - Publicat joi, 15 iulie 2010 00:00

Fundaşul lui WBA, Gabriel Tamaş, este de părere că în Premier League va avea o misiune mai uşoară decît în stagiunea precedentă, cînd gruparea antrenată de Roberto di Matteo evolua în Championship.

Tamaş spune că din fotbalul modern lipsesc jucătorii care pot cîştiga meciurile de unii singuri, aşa cum erau în trecut Maradona sau Hagi.

"Pentru mine, liga a doua a fost mai dificilă din punct de vedere al consumului fizic decît va fi Premier League. În Championship a fost ca într-un război. Urcăm un nivel, vom avea adversari extraordinari. Sîntem obişnuiţi cu meciurile tari, venim de jos, însă nu vom fi uşor de bătut.

Uitaţi-vă şi la Cupa Mondială! Unele ţări care beneficiază de fotbalişti fantastici au plecat acasă devreme. Asta demonstrează cît de important e jocul de echipă în fotbalul de azi. Nu mai ajunge să ai un om în jurul căruia să construieşti, cum se întîmpla cu Maradona sau Hagi.

Ar fi perfect dacă am avea jucători care să cîştige de unii singuri partidele dar nu-i văd. Unde sînt?", a spus Tamaş pentru Express and Star.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  15 Iulie 2010, 12:31

o sa vezi tu acum campionat, pana acum o fost o gluma acum e premierleague... gazmetanmedias. bl og sp ot . c o m

galeriadehaine
galeriadehaine  •  15 Iulie 2010, 12:17

super colectie de tricouri DSquared2 id galeriadehaine - reduceri pana la 50% super colectie de tricouri DSquared2 id galeriadehaine - reduceri pana la 50%

Vezi toate comentariile (2)
Comentează