INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Torje lăudat de antrenor după gol: ”Gabriel creşte. Merită să-l iau în considerare. Poate să dea mult”

Torje are marcate două goluri în 16 partide pentru Udinese
Torje are marcate două goluri în 16 partide pentru Udinese

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 martie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 25 martie 2012 13:02

Autor al golului mulţumită căruia Udinese s-a întors cu un punct de la Palermo (1-1), Gabriel Torje a primit elogii chiar din partea antrenorului său, Francesco Guidolin.

Vezi jos reuşita lui Torje.

"Torje a înscris un gol frumos, creşte mult şi este un jucător care merită să îl iau în considerare. Cred că poate să dea mult în viitor. Are
nevoie doar să se adapteze aceste noi realităţi, că pentru el nu este doar o echipă nouă, ci şi obiceiuri şi stil de viaţă noi", a zis tehnicianul italian.

Introdus în minutul 66, ex-dinamovistul a înscris în 83. El a declarat: "Guidolin mi-a spus să intru ca să dau un impuls echipei prin viteză. Sîntem obosiţi pentru că am avut multe meciuri. Sîntem mulţi tineri şi nu este uşor să evoluăm de atîtea ori pe săptămână. Eu Messi al României? Starul Barcelonei e prea mare pentru o asemenea comparaţie. În plus mi s-a zis astfel când aveam 16 ani. Acum nu se mai spune pentru că-i mai bine aşa. Nu vreau să fiu comparat, este mai bine să fiu abordat cu numele meu".

Şi presa a avut cuvinte de laudă. "Torje o salvează pe Udinese", a scris calciobloglive.it. "Torje egalează, Udinese respiră", a notat şi ”Il Messagero Veneto”, în vreme ce ”Soccer Magazine” a indicat că "Torje a limitat daunele: Palermo - Udinese 1-1".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
caminero
caminero  •  25 Martie 2012, 20:18
Postat de alin899 pe 25 Martie 2012, 14:54

"Are nevoie doar să se adapteze aceste noi realităţi, că pentru el nu este doar o echipă nouă, ci şi obiceiuri şi stil de viaţă noi" Gresit domnule Guidolin, Torje are nevoie sa joace PE POSTUL SAU si atat !

Corect! Băi nea Guidoline, ce tot încerci matale ăs pui șaua pe o vacă?!? Nu știi că nu merge? Dacă e vacă, o mulgi și vinzi laptele, ce-i așa greu de priceput ...

lau72
lau72  •  25 Martie 2012, 15:33

Eu nu cred ca poate sa joace in spatele varfurilor asa de bine cum o face ca mijlocas dreapta , si e pacat ptr ca poate da mai mult fotbalului din pozitia de mijlocas dreapta , dar cine stie .............................

alin899
alin899  •  25 Martie 2012, 14:54

"Are nevoie doar să se adapteze aceste noi realităţi, că pentru el nu este doar o echipă nouă, ci şi obiceiuri şi stil de viaţă noi" Gresit domnule Guidolin, Torje are nevoie sa joace PE POSTUL SAU si atat !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează