INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DORTMUND - STUTTGART 3-2

Tot nimic

Articol de - Publicat miercuri, 07 mai 2008 00:00

Minutele în care Ciprian Marica (foto) apare în meciurile Stuttgar­tului sînt tot mai puţine . Aseară, cu Dortmund (2-3), au fost doar 13, dacă le punem la socoteală şi pe cele 3 de prelungiri dictate de “centralul” Kempter. În aşa puţin timp, “tricolorul” n-a reuşit să se lipească la nici o fază mai importantă. Al doilea gol al oaspeţilor l-a marcat tot Gomez (83), care egalase şi la unu. Iar ultimele şanse de egalare le-au irosit Hitzlsperger şi Delpierre. Din 8 decembrie fără gol înscris în Bundesliga, Marica s-a remarcat doar printr-un “galben” încasat în minutul 88 , al patrulea în acest sezon.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  07 Mai 2008, 22:54

Bai < marica nu s-a acomodat acolo .. dar va demonstrat la echipa nationala ca este jucator de valoare papagalilor .. ati uitat ?? dar ce pretenti sa avem de la voi , niste tarani ...

 •  07 Mai 2008, 08:53

Sper ca Piturca sa renunte la copilul lui de suflet si sa joace cu Marius Niculae, cel mai indicat pentru sistemul de joc al nationalei.

 •  07 Mai 2008, 08:23

NIMIC + NIMIC = NIMIC !!!!De unde sa vina CEVA, daca asta NU le are cu golul...E greu la deal...cu asa "inaintas" Asta "naste" golul parca cu "forcepsul"...Daca si in Elvetia va fi tot asa, vai de capu' nostru!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează