INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Trag de ”Panti” » Manchester City îi pregăteşte un nou contract lui Pantilimon

Pantilimon n-a avut replică la șutul lui Osvaldo. Balonul s-a oprit în vinclu // Foto: Reuters
Pantilimon n-a avut replică la șutul lui Osvaldo. Balonul s-a oprit în vinclu // Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 08 decembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 07 decembrie 2013 23:09

Managerul Pellegrini n-a negat interesul de a-l păstra pe portarul român, dar susţine că nu ştie ce-şi doreşte el: ”Vom discuta şi apoi luăm o decizie”.

Viitorul lui Costel Pantilimon sună roz. Cu fiecare meci bun între buturile lui Man. City, şi ieri a mai bifat unul, în deplasare contra lui Southampton (1-1), şefii clubului par tot mai tentaţi să-l păstreze. Tabloidul The Sun a şi dezvăluit că-i pregătesc un nou contract, în condiţiile în care actualul expiră în vară.

În The Guardian, managerul Manuel Pellegrini n-a dezminţit, dar a lăsat senzaţia că în acest moment nu prea mai ştie ce-şi doreşte românul: "S-ar putea să nu depindă numai de noi. Costel voia să plece la începutul noului an la un club unde să apere mai mult. Vom vorbi cu el şi apoi vom lua o decizie".

Întrebat dacă acordîndu-i mai multe minute în poartă l-ar putea convinge să rămînă, Pellegrini a punctat: "Poate, dar trebuie să apere bine în continuare. E un goalkeeper foarte valoros. Oricum, încă n-am negociat cu el. Vom vedea".

6 meciuri consecutive a adunat Pantilimon în Premier cu cel de ieri, de la Southampton

1,5 milioane de euro anual cîştigă românul la City, care l-a luat cu 2,3 milioane în 2011, de la Timişoara

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
iulian099
iulian099  •  08 Decembrie 2013, 19:18

DE CE NU VA SEMNATI LA TOATE ARTICOLELE? Mai inainte ati bagat o "bomba" cum ca van persie e pe lista de transferuri la man utd, o pr-o-stie... Daca e barca interesata nu inseamna ca van persie e pe lista de transferuri, cine ar pune un jucator ca van persie acolo? Surse gsp :))

c_o_r
c_o_r  •  08 Decembrie 2013, 14:32
Postat de apokalyps pe 08 Decembrie 2013, 10:35

De Gea a fost catastrofal la primele meciuri pentru UTD,dar au avut rabdare,si au avut destula.nu e ca la noi,daca faci 3 meciuri bune si la al 3-lea primesti un gol din greseala apararii te dau afara si mai iti strica si imaginea vreun barosan gen niculae

UTD e oricum altceva și pentru standardele engleze... să văd orice alt club de elită care să-și țină antrenorul 25 de ani... Revenind la Panti, acum are șansa să-și facă un nume. O merită.

cristianovld
cristianovld  •  08 Decembrie 2013, 11:39
Postat de ovidiu_3003 pe 08 Decembrie 2013, 09:29

Panti vrea sa ramana la City ...

ce ai ma ..? esti nebun?? Pe asta nu-l ia oparita aia de Olguta la rahatul vostru de echipa??? nu pot sa cred

Vezi toate comentariile (6)
Comentează