INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TOTTENHAM

Transfer de Champions League » Vlad Chiricheş s-ar putea bate cu Zlatan Ibrahimovici pentru titlu în Franţa!

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 08 august 2014 17:40

Tottenham vrea să se despartă de Vlad Chiricheş în această vară, iar fundaşul român nu duce lipsă de oferte.

După Southampton, AS Roma şi AC Milan, o nouă grupare importantă se interesează de transferul său. AS Monaco vrea să îşi întărească defensiva, iar fostul jucător al Stelei este în fruntea listei, anunţă presa franceză.

Printre variantele luate în calcul de vicecampioana Franţei se mai numără Samuel Umititi (Lyon), Dede (Cruzeiro), Balanta (River Plate) şi Rudiger (Stuttgart). Chiricheş are însă de partea sa experienţa din cupele europene şi Premier League.

8 milioane de euro ar fi suma pe care AS Monaco ar fi dispusă să o achite pentru român

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (22)
sslr
sslr  •  09 August 2014, 12:18
Postat de valiza.epo pe 08 August 2014, 20:23

Sincer, as vrea sa-l vad pe Cap-de-Cal jucand contra lui Zlatan in campionatul Frantei! Dupa meci, bietul ceangau ar fi in starea lui Michael Schumaker!! I-ar rupe coloana sudezul!!!

mental tu esti de mult in starea lui 'Schumaker'

steaua_blatista
steaua_blatista  •  09 August 2014, 00:16

Ce teapa si-au luat evrei..

yeatsron
yeatsron  •  08 August 2014, 23:22

cat prost trebuie sa fii, sa crezi asa ceva... ?!?! asta este o catastrofa din toate punctele de vedere, iar experienta de CL este capatata la televizor. nu cred ca mai gasesc patroni de cluburi fraieri, care sa dea bani pe muhaielele umflate de presa de cacao din romania.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează