INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Transfer pentru un atacant român care uimește în Asia! Va fi coleg cu un fost jucător de la Petrolul și Chiajna

Articol de - Publicat luni, 09 ianuarie 2017 12:09

Cristian Dănălache va continua aventura în campionatul din Coreea de Sud unde va evolua, în noul an, la o altă grupare din această ţară.

După realizările notabile în tricoul celor de la Gyeongnam FC, fotbalistul a ales să îşi continue cariera la o grupare cu pretenţii de promovare în primul eşalon.

Daejeon şi-a asigurat serviciile atacantului român care se află de cinci ani departe de casă.

În timpul petrecut în ţară, în judeţul Prahova, în comuna Cornu unde şi-a construit o casă, Dănălache a avut ceva contacte şi cu echipe din România.

Situaţia delicată de la nivelul fotbalului românesc dar, în primul rând, salariul consistent pe care îl are în Coreea de Sud l-au determinat pe Cristian Dănălache să aleagă continuitatea şi garanţia din Asia.

Jean-Pierre Bozga este celălalt român care joacă la formația la care tocmai s-a transferat Dănălache. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează