INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MIHAILOVICI S-A CERTAT CU MUTU ÎN VESTIAR

Ultimatum pentru "Fenomen"!

Mutu ar putea trece pe banca de rezerve în etapa viitoare, după o nouă dispută cu antrenorul Mihailovici
Mutu ar putea trece pe banca de rezerve în etapa viitoare, după o nouă dispută cu antrenorul Mihailovici

Articol de - Publicat miercuri, 02 martie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 02 martie 2011 11:13

Criticat de presă şi fluierat de tifosii Fiorentinei, atacantul român a fost avertizat că meciul cu Catania ar putea fi ultima şansă pentru el.


Şedinţa furtunoasă de un ceas, care a precedat antrenamentul de ieri al Fiorentinei, l-a avut printre cei vizaţi pe Adrian Mutu. Antrenorul Mihajlovici i-a pus în vedere românului şi celorlaţi jucători că nimeni nu mai are garantat postul de titular, cerîndu-le spirit de sacrificiu, răutate în teren şi mai multă implicare. "Pentru Mutu va fi ultima ocazie să arate că mai este în stare să facă diferenţa", a scris "Corriere dello Sport".

"Cine se va pune înaintea colectivului şi nu se va achita de sarcini va fi exclus. Ultimele 11 etape sînt şi un examen pentru cei care vor rămîne la vară. Nimeni nu-şi mai poate permite vreo eroare", a explicat cotidianul italian.

La Nazione dezvăluie chiar că, după remiza cu Bari de duminică (1-1), în vestiarul echipei toscane ar fi avut loc o discuţie aprinsă între Mihajlovici, Mutu şi Ljajici, cei doi ridicînd vocea la tehnicianul sîrb: "După acest episod, n-ar fi exclus ca Mutu să treacă rezervă în etapa viitoare".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  02 Martie 2011, 14:27

"fenomenul", "el fenomeno", "briliantul" sau cum ii spun oamenii care si gandesc in tara asta "el cocaino", a ajuns sa arate de fapt ce este: un jucator supraevaluat care daca ii iei "substantele" nu e in stare sa alerge 50min intr-un meci. Parca voi il dadeati "in forma maxima" acum ceva vreme? Ce s-a intamplat cu "forma maxima" intre timp? Toti ziaristii si persoanele din fotbal stiu cum "a ajuns mutu mare". Intrebati la centrele de juniori de la pitesti. Mutu cand a ajuns la dinamo nu putea sa alerge 100m de la o poarta la alta fara "substante". De aia si l-au vandut foarte repede.

calin24bn
calin24bn  •  02 Martie 2011, 14:16

Motouhle da goluri ca te dau astia afara ca acum au motiv si fata de tifozii ai primit o nousa sansa si nu ai facut nimic !!

dereu
dereu  •  02 Martie 2011, 13:14

toata vina e a lui mutu sa inteleg..........ce italieni tembeli,,,,,,,,,,,ce vor sa castige seria a cu echipa asta?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează