INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTINA

Un duel periculos » Gazzetta dello Sport avertizează Fiorentina: ”Concurenţa cu Ciprian Tătăruşanu nu-i face bine lui Neto”

Articol de - Publicat marti, 05 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 04 august 2014 21:23

Cotidianul roz susţine că titularul sezonului trecut e favorit şi are nevoie de încrederea antrenorului. Şi în opinia fostului internaţional Giovanni Galli, ex-stelistul pleacă avînd şansa a doua în noul sezon


Fiorentina a cîştigat sîmbătă Cupa Euroamericană cu un Tătăruşanu providenţial în poartă. Dar Gazzetta dello Sport îl avertizează pe tehnicianul Vincenzo Montella: "Duelul Neto - Tătăruşanu pentru tricoul cu numărul 1 e periculos". Norberto Neto, titularul sezonului trecut, e favorit şi acum în opinia Gazzettei şi "are nevoie de toată încrederea antrenorului pentru a se ridica la înălţimea aşteptărilor".

O teorie pe care o îmbrăţişează şi Giovanni Galli, fost portar al Fiorentinei, dar şi al Milanului în perioada celor două triumfuri consecutive în C1, din 1989, contra Stelei, şi 1990: "Neto e clar în avantaj, apără de trei ani în Italia. Tătăruşanu? Trebuie să vedem cum va reacţiona şi cum se va adapta la noile situaţii. În primele meciuri a alternat intervenţiile bune cu altele mai puţin reuşite".
Galli crede că Montella va trebui să se decidă repede, pentru a nu mai repeta erorile trecutului, cînd a jucat ba cu Neto, ba cu Viviano, derutîndu-i la un moment dat pe amîndoi: "Unul trebuie să fie titular, iar celălalt gata să-l înlocuiască în orice moment".


"Pentru Tătăruşanu, Fiorentina e o mare oportunitate în carieră. Are posibilitatea de a creşte în continuare. Şi nu cred că Montella îi va trînti uşa-n faţă"
Giovanni Galli, fost internaţional italian, comentator "Mediaset Premium"

"Alternanţa între buturi nu cred că e o soluţie bună. Noi, portarii, sîntem mai sensibili, avem nevoie de încredere totală"
Norberto Neto, într-un interviu acordat Fox Channel

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
ortega
ortega  •  05 August 2014, 19:24
Postat de radianu pe 05 August 2014, 17:37

Eu cred ca pentru orice post concurenta este buna si daca Tatarusanu este mai bun de ce sa fie numarul doi?

Pentru că nu e mai bun ... Olandezii și acum se distrează de prăpăditul ăsta ... Așa tâmpit de portar n-au văzut de când sunt ei ...

radianu
radianu  •  05 August 2014, 17:37

Eu cred ca pentru orice post concurenta este buna si daca Tatarusanu este mai bun de ce sa fie numarul doi?

ohio
ohio  •  05 August 2014, 14:29

Pe vremuri demult apuse moda alternantei portarilor era practicata de toate echipele.Cei mai in varsta poate isi amintesc de Voinescu si Toma(la Steaua),Datcu si Utu(la Dinamo,Todor si Dungu(la Rapid).Mandru si Cosma (la Progresul).Acestia aparau alternativ.O etapa unul, o etapa celalalt si era totul ok.Nu le scadea moralul.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează