INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Un nou nume se face cunoscut: Nicolao Dumitru, de la Empoli

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 iunie 2010 00:00

Partida dintre Palermo şi Empoli, 1-2 în play-offul pentru titlu din campionatul de juniori din Italia, a fost decis de Nicolao Dumitru.

 

După ce gazdele au deschis scorul în minutul 1, atacantul oaspeţilor a întors rezultatul prin goluri în minutul 63 (penalty) şi în prelungiri. Aşa cum arată şi numele, Dumitru are rădăcini din România. Tatăl său este român, iar mama sa e braziliancă, de aici şi culoare ciocolatie a pielii. S-a născut în Suedia, pe 12 octombrie 1991, dar a crescut în Toscana. "Este un băiat interesant, care poate să crească. Are viitor la prima echipă", l-a caracterizat antrenorul său, Ettore Donati.

 

Avînd dublă cetăţenie, italiană şi română, Nicolao s-a decis deja: el evoluează în "squadra azzurra" Under 19. Cota sa pe "transfermarkt" este acum de doar 50.000 de euro.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
gtorje_22
gtorje_22  •  02 Iunie 2010, 14:18

putina minte nu ar strica din partea federalilor!eu zic sa il convocam repede la nationala mare pt un amical astfel incat sa nu il pierdem...daca tot e de viitor...

 •  02 Iunie 2010, 12:59

da este mult peste cea ce avem noi in tara...si mai ales cei ec sunt jucatorii clanului Becali ,care sunt plini de fite si impresii..urmaresc doar banul nu performanta ..., nu o sa joace niciodata pt Romania,,,evident. cu asa FRF...va avea mare succes in 1-2 ani acest jucator(Dumitru).

 •  02 Iunie 2010, 11:39
Postat de pe 02 Iunie 2010, 11:30

hai ca asta e tare :))

nu e un nume nou deloc...este celebrul Mitica Cardoso de care se tot scrie de ceva vreme....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează