INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Valentin Mihăilă, criticat de presa italiană după eliminarea din meciul cu Israel: „Își continuă forma slabă”

Valentin Mihăilă
Valentin Mihăilă

Articol de - Publicat luni, 20 noiembrie 2023 09:59 / Actualizat luni, 20 noiembrie 2023 10:23

Valentin Mihăilă (23 de ani) a fost introdus pe teren în minutul 65 al partidei cu Israel, câștigată de „tricolori” cu scorul de 2-1. În minutul 74, jucătorul Parmei putea duce scorul la 3-1 pentru România, dar a ratat inexplicabil o ocazie uriașă.

La doar 10 minute de la ratarea imensă, Mihăilă a fost eliminat în urma faultului din spate asupra lui Turgeman, pe care l-a lovit cu talpa direct pe gleznă.

Se schimbă postul » Cine transmite la TV România - Elveția și cine sunt comentatorii
ROMÂNIA - ELVEȚIA
Se schimbă postul » Cine transmite la TV România - Elveția și cine sunt comentatorii

Presa italiană: „Valentin Mihăilă își continuă forma slabă”

Presa din Parma a reacționat în urma acțiunilor lui Mihăilă din cele 19 minute petrecute pe teren în meciul cu Israel: „În noaptea de sărbătoare a României, țara care odată cu succesul împotriva Israelului a obținut calificarea la Campionatul European din 2024, singura notă discordantă este eliminarea lui Valentin Mihăilă. 

+29 FOTO

România a reușit să răstoarne deficitul inițial (golul Israelului după doar două minute de joc, reușit de Zahavi) prin reușitele lui George Pușcaș și Ianis Hagi.

În ceea ce a fost o noapte de neuitat pentru naționala României, nu același lucru se poate spune și despre Mihăilă, care își continuă forma slabă după problemele fizice.Intrând pe teren în minutul 65, Mihăilă, după ce a ratat o șansă uriașă de a închide jocul, a fost eliminat în minutul 84 pentru un fault dur asupra lui Turgeman.

VIDEO: Momentul calificării României, văzut de pe teren

Vezi și alte știri:

Ce dezastru pentru Barcelona și Spania! Primul diagnostic: ruptură de ligament încrucișat. Pierde Euro 2024?!
SPANIA - GEORGIA 3-1
Ce dezastru pentru Barcelona și Spania! Primul diagnostic: ruptură de ligament încrucișat. Pierde Euro 2024?!
MM Stoica l-a auzit pe Burleanu pe aeroport și a răbufnit: „E deja prea mult”
ROMÂNIA, LA EURO 2024
MM Stoica l-a auzit pe Burleanu pe aeroport și a răbufnit: „E deja prea mult”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (5)
observator_federal
observator_federal  •  21 Noiembrie 2023, 00:35

Vai, presa italiană l-a criticat pe Mihăilă?? Păi ce, presa românească l-a lăudat vreun moment în campania asta de calificare? Băiatul ăsta a avut parte doar de ingratitudine din partea presei bucureștene (de la care oricum nu prea poți avea mari pretenții) deși golurile lui miracol din Elveția (care l-au făcut pe Grădinescu să cadă in depresie) au adus românilor șansa calificării iar lui Edward salvarea postului de selecționer. La festivitățile de după meciul de mâine seară și, mai ales, anul viitor când vom afla cine vor fi cei selecționați să ne reprezenta la Euro, vom putea verifica valabilitatea proverbului românesc "Pe cine nu lași să moară, nu te lasă să trăiești!". (Nici nu calificasem bine sâmbătă seara după meciul din Ungaria și Dan Udrea își întreba invitații în emisiune dacă, suspendat la primul meci din Germania, Mihăilă ar putea fi scos din lista celor convocați de Edi pentru Euro... ).

dorelus
dorelus  •  20 Noiembrie 2023, 12:18
Postat de Maradonatu pe 20 Noiembrie 2023, 10:59

Mihăilă, mulțumim pentru golurile din Elveția. Și spune-i lui Edi să nu te mai joace pe dreapta. Locul tău e în stânga atacului.

Bine zis în prima parte, mulțumim pentru cele doua reușite, locul lui este într-un lan cu praz... Italienii și-au dat seama, urmează Edi

LostSociety
LostSociety  •  20 Noiembrie 2023, 11:14

Indolent, își bate joc de talentul lui. Ar fi putut ajunge mult mai sus de Parma, dar este un țărănuș ajuns. Păcat, cu Elveția a arătat că este jucător, însă cu Israel și-a revenit și a arătat fudulie, lipsă de concentrare, lipsă de atenție și indolență, fiind doar un purtător de tricou. Mare păcat de talentul lui...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează