INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PARMA

„Rămân la Parma și vreau să joc” » Obiectivele lui Valentin Mihăilă înaintea noului sezon din Serie B

Valentin Mihăilă, Foto: Instagram
Valentin Mihăilă, Foto: Instagram

Articol de - Publicat duminica, 24 iulie 2022 14:24 / Actualizat duminica, 24 iulie 2022 15:14

Valentin Mihăilă (22 de ani) a reușit un gol superb în ultimul amical al Parmei cu Feralpisalo (2-0) și anunță că va lupta pentru promovare: „Vreau să joc în toate meciurile și să marchez!”.

După testul cu Sampdoria, al doilea meci amical al Parmei din acest presezon, 2-0 cu FeralpiSalo, l-a avut din nou printre titulari pe Valentin Mihăilă. Antrenorul îi oferă încredere și internaționalul român îi răspunde cu evoluții bune și acum și cu un gol. 

Fostul atacant oltean, distribuit în banda stângă, a deschis scorul, scăpat singur cu portarul, cu o „scăriță” și s-a numărat printre remarcați.

Președintele lui Csikszereda: „Nu înțeleg de ce o galerie de la altă echipă își bagă nasul unde nu-i fierbe oala. Toată lumea e mulțumită, în afară de niște suporteri anonimi”
CSIKSZEREDA
Președintele lui Csikszereda: „Nu înțeleg de ce o galerie de la altă echipă își bagă nasul unde nu-i fierbe oala. Toată lumea e mulțumită, în afară de niște suporteri anonimi”

Valentin Mihăilă: „Îmi place Pecchia"

O reușită frumoasă, câteva curse în bandă și o condiție fizică deja în mare creștere. Superbă combinația cu Vazquez, dar și execuția de rafinament, ce nu i-a lăsat nicio scăpare lui Pizzignacco”, l-a caracterizat agenția Parmalive.com. 

Și Mihăilă era mulțumit de evoluție: „A fost un bun antrenament, era important și rezultatul pentru încredere. Vrem să creștem și să avem o mentalitate câștigătoare, să ne încărcăm pentru campionat. Îmi place mult Pecchia, ca tehnician și ca persoană”.

Valentin Mihăilă: „Rămân la Parma și vreau să joc”

„Tricolorul” și-a dezvăluit obiectivele de viitor: „Rămân la Parma și vreau să joc, pentru că anul trecut am prins puține minute și am înscris puține goluri. 

Mi-ar plăcea să intru în toate partidele, dacă Mister mă va folosi mereu. Îmi doresc să fac lucruri frumoase. Noi trebuie să împingem acest grup către ținta promovării. 

Suntem mulți tineri buni, care lasă totul pe teren, dau 100% în ambele faze ale jocului, pentru că la fotbal se câștigă cu atitudinea, contează foarte mult”.

VIDEO. Valentin Mihăilă, gol superb reușit în ultimul amical al Parmei

Citește mai multe știri despre stranieri:

Rareș Ilie, lăudat de antrenor după debut: „A fost foarte bine, sunt mulțumit”

Ionuț Radu, detalii despre ce a trăit după gafa care a scos-o pe Inter din lupta la titlu

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
rilu
rilu  •  24 Iulie 2022, 15:42

Jaxi tu esti?

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  24 Iulie 2022, 15:32

Mihaila da dovada de maturitate...Reactia lui e usor de inteles...Ramane pe mai tarziu sa vedem cum reuseste sa faca ce spune ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close