INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BULGARIA

VIDEO Cine îl mai oprește pe Keșeru? Încă un gol în campionatul Bulgariei + e lider în clasamentul golgeterilor din play-off

FOTO: Sportal.bg
FOTO: Sportal.bg

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 aprilie 2018 22:08

Claudiu Keșeru, atacantul celor de la Ludogoreț, a continuat azi forma excelentă pe care o traversează în ultimele săptămâni.

Românul a reușit un nou gol în victoria categorică reușită de Ludogoreț pe terenul lui Vereya, scor 3-0, într-un meci din play-off-ul Bulgariei. Moți, celălalt român de la campioana Bulgariei, a fost integralist și a încasat un cartonaș galben în minutul 59.


Golul lui Keșeru, la minutul 02:10

Keșeru e lider autoritar în clasamentul golgeterilor din play-off, cu 9 goluri. Per total, atacantul are 24 de goluri în 27 de partide în actuala stagiune.

Ludogoreț se îndreaptă cu pași mari spre un nou titlu în Bulgaria, aflându-se pe primul loc, cu 84 de puncte, la 13 lungimi de urmăritoarea ȚSKA Sofia.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
amicu
amicu  •  28 Aprilie 2018, 14:33

Când îmbrăca tricoul naționalei, poarta adversa e 1/1m

Vezi toate comentariile (1)
Comentează