INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ŢSKA MOSCOVA - DINAMO MOSCOVA 0-2

VIDEO El e Naşul campioanei! » Dan Petrescu, premieră: două victorii legate în acest sezon la Dinamo. Ieri, 2-0 în derbyul cu ŢSKA

Articol de - Publicat luni, 07 octombrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 06 octombrie 2013 22:20

Antrenorul moscoviţilor a învins-o şi stagiunea trecută pe ŢSKA în deplasare. Cu acelaşi scor: 2-0. Iar Kokorin a înscris şi atunci, şi acum. Ieri, Noboa a deschis scorul


Dan mai şi zîmbeşte în Rusia, nu doar tună şi fulgeră. Într-un start de sezon în care a fugit de agonie, descoperind însă rareori extazul la Dinamo Moscova - zvonurile demiterii sale revin constant în presa rusă -, Petrescu a apărut ieri relaxat la conferinţă.

"Terenul a fost dificil, niciodată nu e uşor să joci pe sintetic, dar mi-ar plăcea să revin pe acest stadion oricînd, dacă vom bate mereu cu 2-0"
Dan Petrescu, antrenor Dinamo Moscova

"Goluri şi victorii. Asta aştept"
Bătuse campioana ŢSKA în deplasare, cu 2-0, la fel ca sezonul trecut (şi scorul a fost identic), avea toate motivele să fie mulţumit: "Am jucat compact, n-am lăsat spaţii în apărare şi am atacat rapid. Efectul? Goluri şi victorie. Asta aştept de la băieţii mei".

Albaştrii sînt la al doilea succes consecutiv şi al treilea rezultat la rînd pozitiv (2-0 cu Krîlia şi 2-2 cu Rubin), ceea ce nu s-a mai întîmplat în actualul campionat.

"Vreau să înving în Rusia şi oriunde. Avem două victorii, dar trebuie să înşirăm cinci, şase victorii ca să fim în top 3. Acum sîntem pe 7, nu pot fi fericit"
Dan Petrescu, antrenor Dinamo Moscova

"Arbitrii sînt de vină"
Tehnicianul în vîrstă de 45 de ani afirmă că ştie de ce Dinamo e numai pe locul 7. "Echipa arăta bine şi înainte, dar nu era suficient. Din cauza erorilor de arbitraj, n-am reuşit să ne atingem scopul de fiecare dată".


SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  07 Octombrie 2013, 09:44

pai, da, e si la ei valabil : de n-ar fi arbitri hoti, dinamo bate pe toti ..))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează