INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

VIDEO Florin Andone a fost integralist la Deportivo, contra lui Bilbao! Gol al românului, anulat eronat » Contra, la prima victorie în Segunda

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat luni, 12 septembrie 2016 09:35

Florin Andone a fost integralist în partida jucată de Deportivo la Coruna pe teren propriu, împotriva lui Athletic Bilbao, însă echipa sa a pierdut la limită, scor 0-1.

Atacantul român a fost unul dintre cei mai periculoși jucători ai celor de la Deportivo și a ratat două ocazii importante de a marca în prima parte a meciului, iar după pauză a avut un gol anulat eronat pe motiv de ofsaid.

Unica reușită a meciului i-a aparținut lui Garcia, care a înscris cu o execuție de senzație, de la aproximativ 30 de metri. Este prima înfrângere suferită de Deportivo în acest sezon de La Liga.

Vezi AICI rezumat Deportivo - Athletic Bilbao

În Segunda Division, echipa antrenată de Cosmin Contra a bifat prima victorie din acest sezon, 1-0 pe teren propriu cu Gimnastic. Pentru Alcorcon a marcat Vega, în minutul 68.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează