INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

VIDEO Florin Andone a marcat degeaba pentru Cordoba: ”Golul meu nu înseamnă nimic”

Florin Andone a marcat o dată și în Cupă, reușind toate cele 4 goluri pe teren propriu
Florin Andone a marcat o dată și în Cupă, reușind toate cele 4 goluri pe teren propriu

Articol de - Publicat miercuri, 11 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 10 martie 2015 21:28

Convocat în premieră la ”naţională”, pentru meciul cu Feroe, atacantul român a deschis luni seară scorul la 19 minute după ce intrase. Al treilea său gol în Primera în 9 meciuri.

Florin Andone a fost cel mai bun jucător al Cordobei în meciul cu Getafe. N-a jucat titular luni, dar a reuşit să marcheze, motivat şi de convocarea pentru partida "naţionalei" cu Feroe (29 martie). A intrat în locul lui Cartabia (58) şi a deschis scorul în minutul 77, după o pătrundere frontală şi un şut din careu. Al treilea său gol în 9 apariţii în Primera nu a fost suficient, oaspeţii întorcînd pe final (1-2).

VEZI VIDEO

"Sînt fără cuvinte. Nu ştiu ce-ar trebui să facem ca să cîştigăm un meci. Am fost mai aproape ca niciodată, dar aşa e fotbalul. Cred că sîntem într-un moment negativ, nu ne iese nimic. Aveam 1-0 în minutul 80, e incredibil cum am pierdut. Un rezultat nedrept. Golul meu nu înseamnă nimic", declară Andone. Marca l-a notat cu 7 (cea mai mare de la gazde): "A fost pasul în faţă necesar".

"Sîntem pe ultimul loc, dar cît timp matematica nu ne va condamna, ne vom bate să scăpăm de retrogradare" (Florin Andone, atacant Cordoba)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează