INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

VIDEO Hit bahic » Beţia lui Vlad Chiricheş, mai urmărită pe Youtube decît spectaculosul gol reuşit cu Ajax

1,2 milioane de euro cîştigă anual Chiricheş la Tottenham, care a plătit 8,5 milioane pentru el // Foto: Guliver/GettyImages +2   FOTO
1,2 milioane de euro cîştigă anual Chiricheş la Tottenham, care a plătit 8,5 milioane pentru el // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 29 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 29 ianuarie 2014 10:33

Presa internaţională s-a amuzat pe seama stoperului de la Tottenham. "Vlad beţivul", titrează Daily Mail, în timp ce Mundo Deportivo comentează: "De tot rîsul. Nici nu mai putea să stea în picioare".

Noaptea tragicomică a lui Vlad Chiricheş la Bucureşti, momentele surprinse de cancan.ro în care căpitanul "naţionalei", îmbibat de alcool, nu reuşea să-şi menţină echilibrul, căzînd apoi şi trăgîndu-şi iubita după el în zăpadă, au devenit hit pe YouTube.

Pînă aseară, clipul postat de userul Footy-Goals.com adunase peste 150.000 de vizualizări (vezi VIDEO!). În timp ce golul extraordinar reuşit de apărătorul în vîrstă de 24 de ani la Steaua - Ajax (2-0, februarie 2013, "16-imile" EL), bară-gol după o bombă de la 25 de metri, a făcut doar 37.581 (user "Liga 1").

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL!

Ieri, presa europeană a comentat maliţios escapada bahică a fundaşului de la Tottenham. "Vlad the imbiber" (Vlad beţivul) a titrat Daily Mail, "Jucătorul nu mai putea nici măcar să stea în picioare. A fost de tot rîsul", a adăugat Mundo Deportivo, SportMediaset încheind: "După o noapte plină de alcool, Chiricheş ajunge la pămînt".

"Chiricheş era făcut praf. Dezechilibrat de alcool, s-a clătinat şi a căzut comic" (Corriere dello Sport, cotidian italian)

"Chiar şi făcut pulbere, Chiricheş se mişcă mai rapid decît Dawson, căpitanul nostru" (Cart Oz, fan Tottenham, pe YouTube)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  29 Ianuarie 2014, 16:52

"Chiar şi făcut pulbere, Chiricheş se mişcă mai rapid decît Dawson, căpitanul nostru" (Cart Oz, fan Tottenham, pe YouTube) =)) tare asta!!!

mirana
mirana  •  29 Ianuarie 2014, 14:34

Cam urat. Cu femeia langa tine sa te faci asa praf incat sa te care femeia acasa, sa o mai tragi si pe ea in jos...Asta desigur, nu schimba calitatile lui de fundas si jucator de valoare.

calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  29 Ianuarie 2014, 13:12
Postat de romanderoman pe 29 Ianuarie 2014, 12:54

Si asta e doar inceputul . Si cumintelul Chivu tot asa si-a distrus cariera , o betie crunta o accidentare stupida si acum iese pe usa din dos a Fotbalului . Englezii nu se sperie, ei cred ca chhiricash e tot ca Terry,Rooney si alti sportivi betivi britanici ! Generatia Mutu are urmasi pe masura !

poti sa-mi imprumuti si mie masina timpului candva? nu-mi trebuie mai mult de o ora-doua, vreau doar sa merg pana-n 2018 sa vad daca ne calificam la mondiale si noi in sfarsit..

Vezi toate comentariile (15)
Comentează