INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

VIDEO I-a stat inima! » Ratările cu poarta goală ale jucătorilor de la Şahtior l-au speriat pe Luce

Lucescu nu l-a inclus ieri pe Raţ în lotul lui Şahtior // Foto: Reuters
Lucescu nu l-a inclus ieri pe Raţ în lotul lui Şahtior // Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 11 martie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 10 martie 2012 22:14

Ieri, Şahtior a cîştigat cu 2-1 la Mariupol, dar brazilienii săi au irosit 3 ocazii imense. Pe margine, Mircea Lucescu suferea cumplit.

Un motiv de bucurie pentru Il Luce. Profitînd că Dinamo Kiev joacă astăzi, Şahtior a trecut ieri pe primul loc (tot 55 de puncte, dar golaveraj superior), după 2-1 la Mariupol.

Trei motive de supărare pentru antrenor. Toate cînd echipa sa conducea cu 1-0, după golul lui Hubschman (6).

1. Minutul 34: goalkeeperul advers a ieşit să-l blocheze pe Ilsinho, însă brazilianul a avut timp să centreze. Pe linia de 6 metri, singur, pe centru, în faţa porţii goale, Luiz Adriano a tras peste!

2. Minutul 48: acelaşi Adriano a scăpat de marcaj şi, atacat de portar, a şutat în bară. Norocos, mingea i-a revenit, dar din 3 metri, puţin în unghi, n-a nimerit ţinta!

3. Minutul 52: Ilsinho a pătruns vijelios în careu, a driblat portarul, a mai întîrziat o secundă înainte să lovească balonul... Un apărător a plonjat disperat pe linie, evitînd golul.

Lîngă banca de rezerve, Lucescu închisese ochii, parcă refuzînd să mai vadă ratările jucătorilor săi. L-a salvat Willian (55), cu o execuţie splendidă din lovitură liberă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
kily
kily  •  11 Martie 2012, 12:54

nu crapa bulibasa! are asta 9 vieti! sa traiasca 150 de ani, acolo, in ucraina! si poate'i gaseste si lu' puradelu' niste fraieri, sa ne scape de el...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează