INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DINAMO KIEV - ŞAHTIOR 1-0

VIDEO Il Luce, la fel ca Steaua » Şahtior a pierdut, 0-1, derby-ul cu Dinamo Kiev, primind un gol hilar

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 octombrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 05 octombrie 2014 22:06

Şahtiorul lui Mircea Lucescu n-a avut mai mult noroc decît Steaua în faţa celor de la Dinamo Kiev, plecînd învinsă din capitala Ucrainei, scor 0-1.
Sfaturile lui Il Luce nu au ajutat-o joi pe Steaua, învinsă cu 1-3, însă nici tehnicianul român nu a avut mai mult succes. Şahtiorul a dominat meciul de la Kiev, însă totul s-a năruit după eliminarea lui Shevchuk, în minutul 62, pentru al doilea "galben".

Click aici pentru VIDEO!

Nouă minute mai tîrziu, la singurul şut pe spaţiul porţii lui Kanibolockyj, Vida a izbutit să înscrie singurul gol al meciului. În urma acestui rezultat, Şahtior a coborît pe locul trei în clasament, cu 18 puncte, în timp ce Dinamo Kiev a urcat pe poziţia a doua, cu 20 de puncte.

Steaua şi Dinamo Kiev se vor reîntîlni în ultima etapă a grupelor Europa League, pe 11 decembrie, de la ora 22:05, pe DigiSport 1, DolceSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Echipele de start:
Dinamo Kiev: Rybka - Danilo Silva, Vida, Dragovici, Burda - Veloso (81 Rybalka), Sydorchuk - Yarmolenko, Belhanda, Lens (83 Gusev) - Kravets (76 Teodorczyk)

Şahtior: Kanibolockyj - Srna, Rakyckyj, Kucher, Shevchuk - Stepanenko, Ilsinho - Douglas Costa (81 Bernard), Alex, Taison (66 Fernando) - Adriano

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (9)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  06 Octombrie 2014, 14:55
Postat de steaua1986forever pe 05 Octombrie 2014, 23:26

Ar trebui modificat titlul. Nu poate fi "Il Luce, la fel ca Steaua". Pentru un motiv destul de simplu: el nu are limita la transferuri. Poate sa aduca pe oricine aproape. Are un patron care e in top 30 al celor mai bogati oameni din lume. Steaua are un buget de vreo 20-30 de ori mai mic decat are "Il Luce". Despre patronul de la Steaua, nici macar nu vorbesc, el traieste din singura afacere care ii aduce bani. Ati ghicit, e vorba de Steaua. Si cu toate astea, nici echipa lui "Il Luce" nu a reusit ani de zile sa treaca de grupe. Hmm...interesant, nu?

cu atat mai mult, au pierdut cu greu si ... hilar. pe cand steaua chiar a jucat hilar, ea insasi, mai ales in R 2.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  06 Octombrie 2014, 14:54
Postat de betman99 pe 06 Octombrie 2014, 13:55

Ce sa inteleg din "articol", ca steaua a avut ghinion cu ucrainienii? Mie Kievu' mi-a parut echipa cu joc de champions league. P.S. hilar=ilar :)

exact.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  06 Octombrie 2014, 14:54

ce la felc a steaua, mah ? aia au fost facuti pilaf, au scapat ieftin cu 3-1, ce tot comparati mere cu pere, si alea stricate ?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează