INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

VIDEO King Vlad lăudat de Michael Owen » Chiricheş, MVP în prima zi a anului: Man. United - Tottenham 1-2

Soldado, pe Twitter: +1   FOTO
Soldado, pe Twitter: "Excelent debut în 2014. O poză cu omul meciului, Vlad Chiricheş"

Articol de - Publicat vineri, 03 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 02 ianuarie 2014 21:11

Stoperul lui Spurs a fost lăudat de Michael Owen, comentatorul BT Sports, iar Sky Sports a completat: "Nici o intervenţie greşită la Tottenham".

Start de an în plină viteză pentru Vlad Chiricheş la Tottenham. Cum nu se putea mai bine. Victorie pe " Old Trafford" şi titlul "man of the match" din partea ligii engleze, care i-a dăruit şi o sticlă de şampanie Lanson.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Plus cuvintele frumoase ale lui Michael Owen, fostul mare fotbalist al lui Liverpool, actual comentator la BT Sports: "Românul e liderul apărării lui Spurs". Confirmate şi de Sky Sports: "Nici o intervenţie greşită în faţa lui Man. United".

Totuşi, Chiricheş n-a fost perfect. A avut două erori: a riscat driblingul în faţa lui Rooney, pierzînd mingea aproape de careu (minutul 9), iar la golul "diavolilor" Welbeck a sprintat din spatele lui (67).

Nota 7 în Daily Mail. Care a remarcat că Vlad şi-a retras piciorul şi nu l-a atins pe Welbeck, care a cerut degeaba penalty (54, foto). Arbitrul Webb i-a dat dreptate "tricolorului".

Chiricheş cu United
- 7 recuperări
- 5 intercepţii
- 8 mingi respinse
- 3 dueluri cîştigate din 5
- 21 pase corecte din 26

ALTE ŞTIRI DIN ANGLIA:

"Scandalos! Penalty şi eliminare"
Managerul lui United, David Moyes, a protestat la sfîrşit: "E scandalos modul în care a rezolvat Webb faza din minutul 84. Lloris l-a atacat cu piciorul sus pe Young. În mod normal, penalty şi eliminare Lloris. Dar arbitrul n-a dat nimic. O decizie incredibilă, scandaloasă!". Miercuri, Moyes l-a pierdut pentru mai multe meciuri pe Rooney, accidentat la aductori într-un moment cînd Van Persie e nerefăcut după o leziune la coapsă.

Ipocritul Mourinho
"Să scăpăm fotbalul de trişori! Să-i sancţionăm dur!", a îndemnat Mourinho, scandalizat de fotbaliştii care simulează în careu. Dar managerul lui Chelsea l-a apărat pe Oscar, care a încercat să păcălească arbitrul la 3-0 cu Southampton, plonjînd fără ca portarul Davis să-l atingă: "Oscar e jucător curat. A fost convins că portarul va intra în el şi-l va lovi, dar nu s-a întîmplat".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
f6794
f6794  •  03 Ianuarie 2014, 12:23

E incredibil faptul că sunt români care se alătură tabloidelor londoneze de cea mai joasă speță în efortul de a prezenta românii într-o lumină cât mai proastă!!!Doar pentru că a trecut pe la Steaua trebuie înjurat zi de zi de ultraşii celorlalte galerii,ba mai nou,de neonaziştii de la Noua Dreaptă?!Unii nebuni caută pe net orice opinie defăimătoare la adresa lui,o nouă formă de orgasm pentru unii...Şi ce mare lucru că a avut două meciuri mai slabe,plus câteva erori în alte meciuri?E vina lui că la club sunt probleme serioase(achiziții eşuate,schimbare de antrenor,lipsă de comunicare între jucători)?E vina lui că naţionala e Piți?Nu mai spun că jucat accidentat...

cristy82
cristy82  •  03 Ianuarie 2014, 12:16

de la diamante, brilianti samd am ajuns la "king" , oare ce mai urmeaza? cat despre jucatorul chiriches, numai de bine! :)

adrian.1984
adrian.1984  •  03 Ianuarie 2014, 11:08
Postat de drimmero pe 03 Ianuarie 2014, 11:01

cine a vazut cateva emisiuni si a citit ceea ce spune Owen stie despre ce vorbesc...

Toti stiti cand vorbiti despre fosti jucatori ai rivalelor :). Mi se pare normal. Mai era unu care il blestema pe Van Persie ca a ajuns la United si ce blesteme....!!! Dar, stia ce vorbeste....

Vezi toate comentariile (18)
Comentează