INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SAHTIOR

VIDEO Mircea Lucescu ar putea rămîne fără Willian, cu o ofertă fantastică de la Chelsea

Willian (dreapta) e dorit de Chelsea, dar și de Arsenal
Willian (dreapta) e dorit de Chelsea, dar și de Arsenal

Articol de GSP - Publicat luni, 23 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 23 ianuarie 2012 13:54

Mircea Lucescu s-ar putea despărţi de încă unul dintre brazilienii pe care i-a adus la Şahtior. După Jadson, trecut recent la Sao Paulo, de la Doneţk ar putea pleca şi Willian (23 de ani). Iminenta lui destinaţie: Chelsea.

Vezi mai jos una dintre reuşitele lui Willian.

În tentativa de a reanima echipa londoneză, antrenorul Andre Villas-Boas cere mai mulţi jucători, iar unul dintre aceştia este atacantul stînga al ”minerilor”. Prima ofertă s-a ridicat la 24 de milioane de euro, dar a fost refuzată. Directorul general al clubului ucrainian, Serghei Palkin, a precizat: ”Nu avem nici o dorinţă arzătoare de a-l vinde pe Willian. Este vorba de interesul lui Chelsea de a-l cumpăra pe jucător, nu de dorinţa noastră de a-l vinde. În fotbal sînt însă lucruri imposibil de evitat”.

Clubul din Doneţk insistă că îl va elibera pe Willian numai în schimbul achitării clauzei de reziliere a contractului, cifrată la 35 de milioane de euro. Se poate ajunge totuşi la un preţ mai mic, deoarece, a subliniat Palkin, ”relaţiile între Şahtior şi Chelsea au fost mereu excelente”.

16 milioane de euro a plătit Şahtior pe Willian, adus în 2007 de la Corinthians
24 de goluri a marcat Willian în 162 de meciuri disputate pentru Şahtior în toate competiţiile

 

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
montrealez
montrealez  •  23 Ianuarie 2012, 22:14
Postat de felipes24 pe 23 Ianuarie 2012, 15:55

hhmmm.. 35 de milioane € pe Wiliam asta? pai ce frate o fi un Alexis Sanches, Aguero, Benzema etc etc??? in fine... apoi daca ii mai pleaca si asta cu cine mai joaca Lucescu? cu rebuturi?....

Pai daca ia in jur de 30 de milioane pe el poa' sa cumpere 2-3 jucatori de cate 10-15 milioane. Poti sa cumperi super jucatori cu sumele astea.

felipes24
felipes24  •  23 Ianuarie 2012, 15:55

hhmmm.. 35 de milioane € pe Wiliam asta? pai ce frate o fi un Alexis Sanches, Aguero, Benzema etc etc??? in fine... apoi daca ii mai pleaca si asta cu cine mai joaca Lucescu? cu rebuturi?....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează