INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

VIDEO ”Naşul” Stancu loveşte din nou » ”Motanul”, gol în minutul 6, a scos un punct pentru Gencler cu Galata (1-1)

Articol de - Publicat luni, 16 decembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 15 decembrie 2013 21:58

E al treilea meci contra fostei echipe în care românul nu iartă. A fost reuşita lui cu numărul 7 în acest sezon


Bogdan Stancu nu uită şi nu iartă. Izgonit de Galata în august 2011, "tricolorul" îi dă gol ori de cîte ori i se iveşte ocazia. Ieri, de pildă. Nici nu începuse bine partida de la Ankara că ex-stelistul a şi deschis scorul pentru Genclerbirligi cu un şut plasat (6).

Click aici pentru VIDEO!

A fost al treilea său gol în întîlnirile cu Cim Bom, după cele marcate în 25 februarie 2013, la un 2-4 cu campioana Turciei, şi în 28 septembrie, pe cînd era la Orduspor. Echipa lui din acea vreme a cîştigat atunci cu 2-0.

Ieri s-a terminat remiză (1-1), după ce Drogba a egalat (57), dar pentru Gencler, aflată în zona fierbinte a clasamentului, a avut iz de victorie. Başkanul Ilhan Cavcav n-a rezistat tensiunii, i s-a făcut rău şi la pauză a fost dus la spital.


7 goluri a dat Stancu în 14 meciuri jucate în acest sezon de Superlig

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează