INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BUNDESLIGA

VIDEO Respiră! » Marica, primul gol în acest campionat! Dar Schalke pierde la Stuttgart (1-3)

Marica a scăpat de Maza la gol, dar apoi mexicanul l-a marcat la sînge
Marica a scăpat de Maza la gol, dar apoi mexicanul l-a marcat la sînge

Articol de - Publicat duminica, 09 decembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 08 decembrie 2012 21:41

”Tricolorul” a intrat motivat împotriva foştilor coechipieri de la VfB, cu care a avut şi cîteva contacte dure în timpul meciului.

Deşi n-a strălucit marţi, în Ligă, la Montpellier (1-1), Ciprian Marica a fost titularizat la Schalke şi ieri, în deplasarea din Bundesliga cu VfB Stuttgart (1-3). De data aceasta, însă, n-a mai irosit ocazia de a-i arăta antrenorului Huub Stevens că se poate conta pe el.

VIDEO: Vezi AICI golurile meciului!

Blitz
Împotriva foştilor coechipieri şi a tehnicianului Bruno Labbadia, cel care l-a dat afară de la VfB în februarie 2011, "tricolorul" a punctat imediat ce i s-a ivit ocazia. Excelent plasat la o centrare a lui Jones, în centrul careului mare, el a reluat sigur, în plasă, pentru 1-1 (12). Din respect pentru clubul la care a jucat aproape 4 ani, începînd din 2007, Marica s-a bucurat reţinut, deşi era primul lui gol în acest campionat!

Lovit la cap
Însă ulterior a intrat în cîteva clinciuri cu apărătorii Stuttgartului. În minutul 24 i-a faultat pe Niedermeier şi pe portarul Ulreich în aceeaşi fază, atrăgîndu-şi huiduielile tribunelor. Apoi s-a lovit destul de rău la cap (59), în urma unui duel aerian cu Boka. Medicii i-au acordat îngrijri pe margine, a revenit, dar pînă la final nu i-a mai ieşit nimic notabil. Iar Schalke a cedat în cele din urmă cu 3-1.

4 goluri a marcat Marica în acest sezon pentru Schalke: 3 în Cupa Germaniei, unul în Bundesliga

261 de minute a bifat "tricolorul" în acest sezon de Bundesliga (6 apariţii). Integralist a fost în numai două partide

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close