INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

VIDEO Restart! » Presa din Italia: ”O mică bijuterie de la care Torje trebuie să reînceapă”

Introdus la mijlocul reprizei secunde, Torje a punctat în minutul 89, printr-un șut de la 17 metri
Introdus la mijlocul reprizei secunde, Torje a punctat în minutul 89, printr-un șut de la 17 metri

Articol de - Publicat marti, 07 februarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 06 februarie 2012 21:46

După primul său gol în Serie A, atacantul lui Udinese este încurajat de Gazzetta dello Sport. Il Messaggero Veneto îi dă un sfat: ”Trebuie să înveţe să fie mai puţin frenetic!”

Aproape cinci luni a visat la ziua în care va găsi drumul către gol în Serie A. Forţat în 2012 să facă naveta între tribună şi banca de rezerve la Udinese, după ce fusese titular în primele opt etape, Torje a închis tabela împotriva Fiorentinei (2-3), însă şi-ar putea deschide un nou drum.

"Reuşita românului e o mică bijuterie, de la care «Messi din Carpaţi» trebuie să repornească", l-a încurajat Gazzetta dello Sport, care i-a dat nota 6, aceeaşi cu a celui mai bun jucător al lui Guidolin, golgeterul Di Natale. "Toată lumea e mulţumită acum de Torje, sperînd că golul va fi un nou început. S-a dovedit că exilul pe banca de rezerve i-a priit", a întărit agenţia Goal.com.

VEZI AICI REUŞITA LUI TORJE!

Şi Il Messaggero Veneto l-a lăudat (nota 6,5), dar a ţinut să-i dea şi un sfat: "Trebuie să înveţe să fie mai puţin frenetic în acţiunile sale. Botezul golului a venit într-un moment ghinionist, dar cine ştie dacă această mică bucurie personală nu-l va ajuta să găsească un pic de motivaţie şi de entuziasm în plus. Înainte să înscrie, a încercat poarta şi cu dreptul din marginea careului". Iar agenţia Datasport a conchis: "Stîngul său bine plasat la colţ a înviat jocul. Prea tîrziu însă".

"Vîntul şi un pic prea multe erori au cauzat eşecul. Trebuie să discutăm între noi, să analizăm ce am greşit şi să reuşim un rezultat bun sîmbătă, cu Milan" (Gabi Torje, atacant Udinese)

673 de minute jucate şi 147 de zile de la debutul la Udinese i-au trebuit lui Torje să reuşească primul gol în Serie A

2 şuturi a trimis Torje în 23 de minute contra Fiorentinei. A dat 8 pase bune din 13, a reuşit un dribling şi a cîştigat 3 dueluri din 6 cu adversarii

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
biancorossi
biancorossi  •  07 Februarie 2012, 03:13

ce bine e punctat il messagerro: frenetic. asta caracterizeaza stilul lui torje. frenezia inseamna ca te pripesti, nu iei cele mai bune decizii. asta e carenta lui cea mai mare. sta cam prost cu bibilica, deci.

whitemanblue
whitemanblue  •  07 Februarie 2012, 01:56

are clasa torjinho, incet, incet o sa ajunga printre titulari!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close