INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

VIDEO ”Superruşinos” » Napoli a boicotat premierea după ce a pierdut Supercupa, 2-4 dp cu Juventus

Macedoneanul Pandev se jură că nu l-a insultat pe asistent, dar centralul Mazzoleni l-a eliminat // Foto: Reuters
Macedoneanul Pandev se jură că nu l-a insultat pe asistent, dar centralul Mazzoleni l-a eliminat // Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 13 august 2012 00:00 / Actualizat duminica, 12 august 2012 20:30

Corriere dello Sport acuză dur arbitrajul ce a ruinat finala de la Beijing. Trei eliminaţi aiurea, Pandev, Zuniga şi antrenorul Mazzari, plus penaltyul de 2-2 uşor acordat lui Vucinici.

Scandal fără precedent la Beijing, după ce Juventus a cîştigat Supercupa Italiei, 4-2 în prelungiri cu Napoli! Considerîndu-se furat, pe bună dreptate, patronul Aurelio De Laurentiis a dat ordin echipei să nu se prezinte la premiere. Învinşii nu au dat declaraţii şi au plecat la hotel, dar riscă sancţiuni severe!

VIDEO: Vezi aici golurile!

Furia s-a revărsat în presă, Corriere dello Sport condamnînd acid arbitrajul: "Superruşinos! Cea mai jenantă partidă din istoria recentă a fotbalului italian, distrusă de arbitri slabi, bolnavi de vedetism şi nesiguri".

Asistentul de poartă Rizzoli e acuzat pentru penaltyul uşor acordat la căderea lui Vucinici în duelul cu Fernandez, favorizînd egalarea, la 2-2. Tuşierul Stefani, că l-ar fi auzit înjurînd pe Pandev după un ofsaid şi i-a dictat eliminarea. Iar pe central pentru celelalte două "roşii": "Mazzoleni, salvat de la pensionare prin promovare internaţională, a reuşit un record demn de Bolt, transformînd două faulturi în favoarea lui Zuniga în «galbene». Şi a închis recitalul cînd l-a trimis în tribună pe Mazzari".

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (11)
ivan22iryna
ivan22iryna  •  13 August 2012, 22:52

cine a scris titlul asta ”Superruşinos” » Napoli a boicotat premierea după ce a pierdut Supercupa, 2-4 dp cu Juventus " era mai bine sa taca . cine isi aduce aminte ca in data de 30 August 1998 =Juventus 1-Lazio 2 Juventus a pierdut si nu s-a prezentat la premierea dupa ce a pierdut .Rusinica

ivan22iryna
ivan22iryna  •  13 August 2012, 22:44
Postat de xstream pe 13 August 2012, 14:21

se vede ca esti frustrat milanist, era vorba de meciul din supercupa :) si asa cum a mai zis si altcnv, daca napoli era buna marca, la cate ocazii a avut cavani si co

daca juventus era asa buna marca fara sa cumpere arbitrul...cum au scris si ziarele italiene,franceze si spaniole Cupa trebuia sa o ridice Mazzoleni cu cei-lalti 5 arbitri care au decis totul de la inceput. si tie ti se pare normal ca Juventus-Napoli sa fie arbitrat de un arbitru(Mazzoleni) care e nascut si crescut in Bergamo.Cu alte cuvinte echipa lui preferita este Juventus ( sau Rubentus cum este chemata in italia adica HOTII).

1745flo
1745flo  •  13 August 2012, 21:58

inca un trofeu cumparat de mafia torineza!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează