INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

VIDEO Surprins! Tătărușanu a fost fără replică la golurile primite de la Empoli, scor 2-2

Tătărușanu și Lipaja, unul dintre
Tătărușanu și Lipaja, unul dintre "călăii" săi // Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 23 noiembrie 2015 00:00

Condusă cu 2-0 în minutul 27, Fiorentina și-a revenit la reluare. Însă n-a reușit să salveze decît un punct.

Pauza competițională nu i-a prins bine Fiorentinei. Și nici lui Ciprian Tătărușanu. Doar 2-2, pe teren propriu, contra codașei Empoli (locul 16). Formația Viola a ratat ieri startul și la nici jumătate de oră de la primul fluier era condusă pe tabelă: 0-2.

VIDEO: Vezi AICI golurile meciului!

Două goluri picate în urma unor șuturi la care portarul "tricolor" a părut surprins. La primul, Livaja, aflat o jumătate de metru în ofsaid, a expediat balonul sub "transversală", la colțul scurt, exact pe direcția sa (18).

Buchel a dublat diferența în minutul 27, trăgînd de la 25 de metri. Mascat și de fundașii săi, "Tătă" a reacționat tîrziu - "uimit", cum a scris La Repubblica - și mingea a intrat în plasă lîngă bara din stînga sa. Între cele două goluri, "tricolorul" a mai avut un moment de nesiguranță (24), rezolvat însă de apărători.

Fiorentina s-a trezit după pauză, dar ofensiva prelungită nu i-a ajuns decît pentru o remiză. "Dubla" lui Kalinici i-a salvat un punct, dar nu și ziua.

11 goluri a primit Tătărușanu în 13 etape. În medie, 0,84 pe meci

Alte știri din Serie A:

VERONA - NAPOLI 0-2 - Chiricheș, titular fără erori

Rezervă în ultimul timp în campionat, Vlad Chiricheș a profitat ieri de absența lui Koulibaly, suspendat, și a apărut din nou în primul unsprezece al napoletanilor. N-a strălucit, dar, cel mai important, nici n-a greșit în centrul defensivei. Iar oaspeții au învins cu 2-0, goluri semnate de Insigne și Higuain. Într-un alt meci, Lazio - Palermo 1-1, Ștefan Radu a fost rezervă la gazde.

BOLOGNA - ROMA 2-2 - "Polo cu picioarele. O loterie"

Furios că la Bologna s-a jucat în condiții improprii, pe un teren îmbibat cu apă, antrenorul Romei, Rudi Garcia, a explodat la conferința de presă. "A fost o parodie de fotbal. Meci de polo cu picioarele. O loterie", a spus tehnicianul francez, potrivit căruia "pe o asemenea ploaie echipele trebuiau expediate acasă și partida reprogramată".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează