INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANŢA

VIDEO Trei momente descriu perfect PSG - Ajaccio, 0-0 » Eroarea lui Ibra, nebunia lui Motta, curajul lui Mutu

Articol de - Publicat sambata, 12 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 12 ianuarie 2013 01:38

Ibrahimovici a ratat o ocazie monumentală, Thiago Motta a lăsat-o pe PSG în 10 după un tackling criminal, iar Mutu a încercat golul dintr-o poziţie imposibilă.

CLICK AICI PENTRU FAZE VIDEO DE LA MECI!

Miliardarii de la PSG, şi mai puternici cu Lucas Moura, brazilianul transferat de la Sao Paulo cu 45 de milioane de euro, n-au reuşit să-i învingă pe corsicanii din Ajaccio! Iar duelul Ibra - Mutu n-a fost cel aşteptat. Nici unul n-a înscris.

Trei momente decriptează meciul din Parc des Princes:

1. Ibrahimovici nu s-a concentrat la o ocazie rarisimă, în minutul 32. Suedezul, care marchează din cele mai neaşteptate şi dificile poziţii, a fost singur cu goalkeeperul advers, la şapte metri de poartă. În loc să stopeze mingea, avînd apoi timp să-l execute pe Ochoa, a încercat voleul. Complet ratat!

2. Nervos, la 0-0, Thiago Motta a cedat psihic în minutul 45. "Închizătorul" parizienilor l-a atacat brutal pe Sammaritano, din spate, cu crampoanele pe glezna dreaptă. Motta a fost trimis la cabine! Mijlocaşul lui ACA, accidentat, a abandonat după pauză.

3. Îndrăzneala lui Mutu, ce a dat curaj coechipierilor după eliminarea lui Motta. Avea lovitură liberă mult lateral-dreapta, aproape paralel cu poarta. Unghi imposibil, dar Mutu n-a centrat, a tras direct! Iar ristul său plin l-a evitat pe Pastore, lovind plasa exterioară la cîţiva centimetri de bară!

La final, Parisul, care a atacat tot meciul, şi în 10, n-a fost deloc vesel. Şi-a pierdut căpitanul, pe Thiago Silva, victima unei leziuni la coapsa stîngă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
biid
biid  •  12 Ianuarie 2013, 14:35
Postat de adrian84 pe 12 Ianuarie 2013, 09:52

Nu mai poate, are o varsta. De vina este si stilul de viata, dar a fost bun fotbalist. L-am urmarit la Verona, Parma, Fiorentina si Chelsea si pe unde a fost a jucat foarte bine. Mai ales la Parma si Fiorentina. La Verona tin minte ca a batut de unu'singur Juventus in 2 meciuri. Asta e, daca nu se dadea la Chelsea pe faina poate avea alta turnura cariera lui.

Ibra,de ce ,,nu a putut"????? Mai ales ca are si ,,cu cine "!!!!!

biid
biid  •  12 Ianuarie 2013, 14:33

Ibra, cu un lot valoros in spate ,cu jucatori net superior valoric celor de la Ajaccio,....Mutu, cu o echipa ,,retrogradata",cu jumatate din titulari lipsa,....0-0 !!!.Ca portarul ,,a prins o zi mare",asta este postul sau ,asta trebuie sa faca. Jos palaria Ajaccio,au luptat TOTI..... EROIC!!!.Sa nu uitam ca nu a fost ,,o intamplare"!!! Acelasi rezultat a fost si in tur !!!

adrian84
adrian84  •  12 Ianuarie 2013, 09:52
Postat de iamdanielb pe 11 Ianuarie 2013, 22:23

Mutu ori nu vrea ori nu mai poate.

Nu mai poate, are o varsta. De vina este si stilul de viata, dar a fost bun fotbalist. L-am urmarit la Verona, Parma, Fiorentina si Chelsea si pe unde a fost a jucat foarte bine. Mai ales la Parma si Fiorentina. La Verona tin minte ca a batut de unu'singur Juventus in 2 meciuri. Asta e, daca nu se dadea la Chelsea pe faina poate avea alta turnura cariera lui.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează