INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FINALA LIGII CAMPIONILOR ASIEI AL HILAL - SYDNEY WANDERERS 0-0 (ÎN TUR 0-1)

VIDEO Un japonez i-a furat şeicului trofeul şi banii » Laurenţiu Reghecampf nu e "emirul" Asiei, arbitrul i-a refuzat 4 penalty-uri aseară!

Articol de - Publicat duminica, 02 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 01 noiembrie 2014 22:49

Nu doar "centralul" asiatic, o catastrofă la ultimul Mondial, a împiedicat-o pe Al Hilal să înscrie la Riad. Saudiţii s-au întrecut în ratări, una mai mare ca alta. Şi antrenorul a pierdut peste un milion de dolari! În faţa unei echipe fondate în 2012!


Ce arogant a fost Reghecampf la conferinţa de vineri. Îmbrăcat în tradiţionalul costum alb thawb, cu eşarfa arabă pe cap şi ascuns în spatele unor ochelari de soare tip Police, antrenorul lui Al Hilal i-a ironizat pe australieni: "Vor rămîne o echipă mică". Şi le-a spus jurnaliştilor din Riad: "Vă promit că vom fi campioni".

1,25 milioane de dolari ar fi primit Reghecampf dacă Al Hilal ar fi cîştigat Liga Campionilor Asiei; Pintilii, 750.000$

Noaptea în corturi în jurul arenei
Ştia că va fi susţinut de 65.000 de saudiţi nebuni, care au dormit în corturi în jurul arenei în noaptea de vineri spre sîmbătă şi care au umplut stadionul King Fahd cu cinci ore înaintea returului finalei. "Au avut noroc adversarii în tur, aşa ne-au învins, ne-au dat gol la primul şut pe poartă. Iar noi nu vom mai rata atîtea ocazii".

Click aici pentru VIDEO!

Dar aseară a fost acelaşi scenariu, ca şi pe 25 octombrie. Albaştrii lui Reghe au atacat cu toată echipa în jumătatea de teren a "cangurilor", însă jocul lor s-a înclinat prea mult spre partea stîngă şi au abuzat de centrări, majoritatea uşor de respins de australieni. Pe care nu-i interesa fotbalul, nu voiau decît să degajeze cît mai departe de careu.

Patru 11 metri de văzut de pe Lună
Chiar şi aşa, Al Hilal ar fi putut să marcheze. Dacă şi arbitrul japonez Nishimura, cel care a ajutat Brazilia să cîştige la debutul CM 2014 cu un 11 metri cadou (3-1 în faţa Croaţiei), le-ar fi dat măcar un penalty gazdelor.

1. Minutul 28 - şut Al Dossary, mingea a lovit mîna lui Hamill
2. Minutul 45 - Al Abid a pătruns în careu, tackling Golec! Din nou, nu s-a dat nimic

La pauză, Reghecampf a pătruns pe gazon. Era în culmea furiei, urla la arbitru. Dar n-a făcut decît să-l ambiţioneze pe Nishimura să-i refuze şi după pauză tot! Alte două 11 metri clarisime!

3. Minutul 52 - Santalab a oprit balonul cu braţul. Henţ evident, nu şi pentru niponul încăpăţînat.
4. Minutul 67 - Al Faraj l-a driblat pe portarul Covici, care l-a luat pe sus ca pe sanie.

Plasa nu e pentru saudiţi
Şi, dacă Nishimura i-a fost al 12-lea rival ieri, fostul antrenor al Stelei a fost trădat şi de ai lui. Al Qahtani a şutat la o palmă de bară, Al Faraj, în duel face-to-face cu portarul Covici, a tras direct în australian. Iar Al Shamrani n-a nimerit poarta de la doi metri!

Cu un sfert de oră înainte de sfîrşit, Reghe l-a înlocuit pe Thiago Neves. Starul său brazilian de la care saudiţii aşteptau totul şi care n-a reuşit nimic în această finală. Antrenorul mai spera într-o minune. "Allah e cu noi, credeţi în victorie", le-a spus prinţul Abdulrahman, preşedintele lui Al Hilal. Însă Al Qahtani a mai ratat o şansă uriaşă. La Riad, plasa n-a fost pentru saudiţi. A înţeles şi Reghecampf acest lucru. Atunci, şi-a trîntit sticla de apă în iarbă. Nu mai putea face nimic.

14 fani australieni au primit viză de Arabia Saudită, încurajînd-o aseară pe Sydney Wanderers


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
rmelicescu
rmelicescu  •  03 Noiembrie 2014, 11:04
Postat de unico_biancorossi pe 02 Noiembrie 2014, 14:57

s://www.youtube.com/watch?v=6aBO_bSEKuU __ cel mai clar video de pe net. e suficienta vizionarea lui.

De pomana ! Au fost,clar...si ratari incredibile ! dar,deseurile din "Groapa",nu vad nimic ! Aaaa,davad ceva ! 0-3...si altele... ! Aveti botul umflat,de la atata Muie primita ! Plus,rana la genunchi ! Panarame josnice !

rmelicescu
rmelicescu  •  03 Noiembrie 2014, 10:59
Postat de mplttev pe 02 Noiembrie 2014, 15:15

Reghecamf nu se dezminte, discurs tipic stelist, am pierdut că ne-a furat arbitrul. Bă, aici nu mai ești în liga lui Mitică unde toți arbitrii fac sluș in fața stelei ! Si uitați-vă și la antrenorii romani angajați de arabi: = 0. Cu arbitrajele de la noi poți câștiga ușor campionatul fără să ai valoare. La ei, e mai greu, că nu există mafia fluierașilor.

Esti prost si rau intentionat ! ce,contesti ce a vazut toata lumea ?? Jigodie !

panion44
panion44  •  02 Noiembrie 2014, 15:39
Postat de unico_biancorossi pe 02 Noiembrie 2014, 14:57

s://www.youtube.com/watch?v=6aBO_bSEKuU __ cel mai clar video de pe net. e suficienta vizionarea lui.

biancorosi imi place ca esti obiectiv desi esti dinamovist nu semeni cu majoritatea suporterilor dinamovisti gen cincineti..nebraska etc..etc..nu vazusem meciul m-am uitat pe linkul tau...ce sa zic kovacs e mic copil pe langa arbitul asta japonez...daca se intampla in campionatul romanesc cred ca il scotea definitiv din arbitraj...desi nu il banuiesc pe japonez de coruptie..insa cred ca e un arbitru nu slab foarte foarte slab..nici la judeteana in romania nu gasesti asa arbitru..pai japonezul nu stie ce inseamna hent..nu stie ce inseamna fault in careu...trebuia sa fie scor de 4-5 -0 la ce am vazut..pai dinamo a jucat mult mai bine cu steaua si a luat 3 australienii sunt pamant de flori..

Vezi toate comentariile (33)
Comentează
Close