INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTER MILANO

Viorel Moldovan a sfătuit-o pe Nantes să-l achiziționeze pe vîrful de 19 ani al lui Inter: "Luați-l pe Pușcaș!"

Articol de - Publicat vineri, 10 iulie 2015 00:00

"Tricolorul" U21 ar ajunge în Ligue 1 împrumut. Și ar putea juca alături de islandezul Sigthorsson, cumpărat cu 3,5 milioane de euro de la Ajax

Campion în 2001 și golgeterul echipei (11 reușite) trei ani mai tîrziu, Viorel Moldovan a rămas foarte important la FC Nantes. Cînd "canarii" vor să ia un atacant român, el e primul pe care-l sună. Moldobut l-a recomandat pe Keșeru în 2003. Și tot fostul internațional îi sfătuiește pe francezi să-l transfere acum pe George Pușcaș.

Vîrful de 19 ani al lui Inter, cu 4 meciuri în Serie A sezonul trecut, va fi sigur împrumutat de nerazzurri în această vară, iar Nantes l-a căutat iar pe Moldovan. "Eu le-am spus să nu stea pe gînduri. Ar fi o mutare ideală", a declarat actualul secund al "tricolorilor".

Dacă ajunge pe "La Beaujoire", Pușcaș ar putea juca într-un sistem 4-4-2, folosit de antrenorul Der Zakarian (care apelează și la 4-3-3), și ar face cuplu cu islandezul Sigthorsson. Achiziționat de Nantes în iunie de la Ajax, cu 3,5 milioane de euro.

"Cu un an înainte de Euro, Pușcaș ar fi o alegere excelentă. Și pentru el, și pentru Nantes"
Viorel Moldovan, antrenor secund "națională"

"Pușcaș e tînăr și va fi unul dintre cei mai valoroși atacanți din Europa"
Roberto Mancini, antrenor Inter Milano

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează