INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

WOW! Florin Andone i-a cerut tricoul lui Luis Suarez la meciul cu Barcelona » Răspunsul l-a bulversat complet

Articol de - Publicat sambata, 24 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 25 ianuarie 2015 00:18

Atacantul de 21 de ani, cu 3 goluri şi un assist în 5 meciuri de Primera şi Copa del Rey, are tricoul Barcei cu numărul 9 şi îl vrea pe cel al lui Ronaldo.

În trei săptămîni, Florin Andone a devenit cel mai mediatizat jucător al Cordobei. Cu el pe teren, echipa antrenată de Djukici n-a mai pierdut în Primera, cîştigînd de două ori şi remizînd o dată în ultimele 3 etape. Iar atacantul în vîrstă de 21 de ani a fost mereu în prim-plan: gol, assist şi gol (plus încă o reuşită în Copa del Rey).

"Este favoritul lui Djukici", a scris ieri Marca, jurnalul madrilen care îl prezintă pe românul crescut în Spania într-o jumătate de pagină. Dezvăluind că Florin plăteşte propriului club cînd vrea să facă schimb de tricouri. Îl are pe cel blaugrana al Barcelonei, chiar dacă în acel meci a fost doar rezervă.

"L-am întrebat pe Luis Suarez dacă îmi dăruieşte tricoul său. Reacţia lui m-a surprins: «Ţi-l dau, dar îl vrea şi eu pe-al tău». A fost o mare mîndrie pentru mine", spune Andone: "Am plătit 50 de euro. Nu contează, aş fi renunţat la orice sumă. Suarez merită".

E gata să achite 50 de euro şi azi, acasă, contra lui Real (17:00, Digi 1). "Mi-ar plăcea al lui Ronaldo, însă l-aş lua şi pe al lui Arbeloa".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
valserrano
valserrano  •  24 Ianuarie 2015, 19:35
Postat de magura pe 24 Ianuarie 2015, 18:44

Iti dai seama ce conditie i-a pus Luis? «Ţi-l dau, dar îl vrea şi eu pe-al tău»... Ala e ditamai vedeta si accepta sa-i dea tricolul doar LA SCHIMB cu un neica nimeni... :)))))))))))))))) Cata vrajeala idioata...

mai cioricica libidinica si nespalata.....:)) ala de bine de rau schimba tricouri ale unor jucatori de fotbal cunoscuti....:)) TU CUMPERI DIN GHENA AIA DE GUNOI IN CARE TRAIESTI...SI II SPUI...GIULESTI....tricouri de la second hand......care put la fel de urat cum pute carnea de cioroi pe tine!!!!! iei haine uzate din tomberoane....le speli...cosi eticheta de la marci cunoscute...si iesi pe strada....drept BAIAT:))) dar mirosul urat nu ti-l scoate decat acidul sulfuric:))) marshhh...sau..scuze.....ussshhhhh:))))

magura
magura  •  24 Ianuarie 2015, 18:44

Iti dai seama ce conditie i-a pus Luis? «Ţi-l dau, dar îl vrea şi eu pe-al tău»... Ala e ditamai vedeta si accepta sa-i dea tricolul doar LA SCHIMB cu un neica nimeni... :)))))))))))))))) Cata vrajeala idioata...

real09
real09  •  24 Ianuarie 2015, 13:25

mergi la Ronaldo ca-ti plateste el si tricoul tau. Bravo tie baiete dar sa nu te multumesti niciodata cu putin. Daca-l vrei pe al lui Ronaldo cere-l dar nu te multumii si cu Arbeloa. In rest iti doresc sa dai 2 goluri cu Realul iar lui Ronaldo sa dea 3. HALA MADRID

Vezi toate comentariile (9)
Comentează