OPINII  »  EDITORIAL

I-a bătut obrazul!

Editorial Ovidiu Ioanițoaia
Editorial Ovidiu Ioanițoaia

Articol de - Publicat joi, 09 noiembrie 2023 14:55 / Actualizat joi, 09 noiembrie 2023 15:05

Deși sunt convins că fotbalul nostru are nevoie de brandul Dinamo, ca și de iubirea fanilor acestuia, formația roș-albă traversează o criză profundă. Penultima în clasament, ea n-a mai câștigat din 19 august, de la 3-2 cu Voluntari, adică de 11 săptămâni! Și nici viitorul imediat nu prea promite de vreme ce pe Dinamo o așteaptă două confruntări de foc: cu Universitatea la Craiova și, ca gazdă, cu liderul FCSB.

La ce jucători are, i-ar mai trebui vreo 5-6 de calitate!, și cât de greu se descurcă ei, retrogradarea se vede cu ochiul liber în Ștefan cel Mare. Deși întăririle făgăduite întârzie, suporterii încă speră. Nu capotează fie și pentru că știu, poveste veche, că speranța moare ultima. Atât că, din păcate, moare și ea.

Să-mi fie cu iertare, dar când țara arde, baba se piaptănă! În ideea că mai tânărul avocat Andrei Nicolescu, administrator special în condițiile în care insolvența nu recunoaște funcția de președinte de club, chiar ar avea la cine și la ce să se refere. N-ar duce lipsă de subiecte.

De pildă, ar fi în măsură să detalieze cu ce sume au venit el și Eugen Voicu, partenerul său, într-un moment în care se întețesc vocile cum că partea lor de contribuție la bugetul "câinilor" n-ar fi depășit 10-12 la sută!

Persoane competente transmit semnale că, în loc să atragă oameni cu dare de mână, cum s-au angajat, cei doi mai degrabă urmăresc să conducă pe banii altora! Sigur că respectivii ar trebui și să demonstreze ce pretind. Adevărul e însă, aici nu încape îndoială, că Nicolescu și Voicu controlează o societate care merge rău. Pe cale de consecință, ei ar fi primii responsabili.

În schimb, ca să nu tacă, Nicolescu s-a lăudat că a purtat, direct ori prin oameni din anturaj, tratative pentru aducerea lui Mircea Lucescu, recent despărțit de Dinamo Kiev. "Ușor-ușor o să găsim un numitor comun", a inventat AN, căci reputatul antrenor a dezmințit ferm varianta: "N-am vorbit cu absolut nimeni din țară!". Ripostă care l-a pus pe Nicolescu într-o postură neplăcută, delicată.

Când Dinamo a ajuns, bine scria cineva pe GSP.ro, "Ciuca bătăilor și campioana umilințelor", administratorul special s-a trezit să atace fără motiv, nejustificat, o echipă care, deși nou-promovată și ea, stă mai bine decât cea roș-albă. 

"Nu mă pot uita la meciurile Oțelului... Nu cred că Dinamo ar putea performa în sistemul de la Galați", a sărit cu gura Nicolescu, de parcă Dinamo ar fi performat în vreun sistem! Numai că e întotdeauna mai ușor să vezi paiul din ochiul altuia decât bârna din ochiul tău, nu-i așa?

I-a bătut obrazul!

Evident că, simțindu-se luat peste picior, Dorinel Munteanu s-a grăbit să-i bată obrazul lui AN. „Cine e Nicolescu, că n-am auzit de el?!", s-a enervat antrenorul Oțelului, care a completat cu "Președinții ar trebui să-și vadă de treaba lor, de cluburile pe care le reprezintă, nu să comenteze jocul altor echipe".

Corectă tragere de mânecă, îndemn la care cel vizat ar trebui să ia aminte. Și să nu uite că lipsa de experiență scuză multe, dar nu scuză tot. Cu atât mai puțin minciuna și aroganța.


Comentarii (25)
Pamuk
Pamuk  •  10 Noiembrie 2023, 18:27
Postat de Pamuk pe 10 Noiembrie 2023, 13:27

Dacă ai cea mai mica dovada ca m a pus cineva sa scriu mesajul,îți răspund la întrebare. Dacă ma și cunoști,hai sa bem o cafea și povestim pe subiect.

Pun condiții?! Tu spui ca m a pus cineva sa postez,eu te întreb dacă ai dovezi,iar pentru tine înseamnă că pun condiții? Pe bune? Poți spune orice,despre oricine,fără umbra de dovada? În plus,nu ai spus cu ce nu ești de acord din ceea ce am scris eu. Ai inclus în discuție un nou subiect care,crezi tu,te ar avantaja. Putem sa discutam,sa dezbatem,dar cu argumente,nu cu atacuri la persoana. Din punctul meu de vedere închidem aici. Numai bine!!! Aaaa...pe Jean Gabin mi l amintesc din Mizerabilii

birdibel
birdibel  •  10 Noiembrie 2023, 18:01

Daca Nicolescu s-a laudat ca l-a contactat, direct sau prin interpuși, pe Mircea Lucescu, iar legendarul antrenor neagă, înseamnă ca “usor-usor” îngrijitorul lui Dinamo umbla cu gogoși. Iar echipa nu are fata de prima liga.

jean_gabin
jean_gabin  •  10 Noiembrie 2023, 16:39

Tu esti numai avocatul avocatului mincinos. Poti sa-l ridici in slavi, chiar sa ii ridici atatuie, dar nu poti pune conditii. Nu vei raspunde pentru ca nu ai ce.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează