SPORTURI  »  ALTELE  »  TRAGEDIE

Colegii lui Zsolt Feher spun că n-au avut probleme cu sportivul care a ucis un bărbat duminică noapte: "Nu BAC-ul a fost motivul"

Articol de - Publicat sambata, 18 iulie 2015 00:00

La cinci zile de la crima comisă de Zsolt Feher, primul olimpic român la taekwondo și participant la JO de tineret din 2014, tînărul de 18 ani rămîne în arestul IJP Harghita.

Majoritatea foștilor colegi s-au arătat surprinşi de gestul puștiului, însă nu toți sînt de părere că el a ucis în urma rezultatelor de la BAC.

Printre aceștia, multipla campioană națională, Maria Mircică: "Îl știam foarte bine. Am fost la lot împreună. Nu m-am gîndit o secundă că ar putea face așa ceva! În ultima perioadă nu am mai vorbit, dar mie, sincer, nu-mi vine să cred că BAC-ul a fost motivul. Nu era genul de om care ar fi afectat din așa ceva. Pe bărbatul ucis nu l-am văzut în viața mea, dar cred că e altceva la mijloc".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
562581897214434
Adrian Chelariu  •  19 Iulie 2015, 03:56

CSA Steaua a ajuns fabrica de sportivi criminali...cei cu grade multe de pe acolo cand mai sunt de vina pentru cui lasa sectiile de sport inspre administrare?

bvd_magheru
bvd_magheru  •  18 Iulie 2015, 11:24
Postat de madskills pe 18 Iulie 2015, 10:29

Asa au zis si de norvegianul ala care a macelarit o groaza de copii pe insula..: era un om linistit, nu pot sa cred ca a facut asa ceva.

Nu il apar pe criminal dar norvegianul ala era un sociopat . Cred ca in cazul lui asta a fost vorba de altceva la mijloc . Sunt convins ca o sa aflam mai devreme sau mai tirziu .

madskills
madskills  •  18 Iulie 2015, 10:29

Asa au zis si de norvegianul ala care a macelarit o groaza de copii pe insula..: era un om linistit, nu pot sa cred ca a facut asa ceva.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează