SPORTURI  »  ALTELE  »  REVENIRE

Vestea finalului de an! Conor McGregor revine în cușcă! Viitorul adversar + când are loc gala

Conor McGregor revine în cușcă
Conor McGregor revine în cușcă

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 noiembrie 2020 16:47 / Actualizat vineri, 20 noiembrie 2020 17:33

E vestea momentului în sporturile de contact! Legendarul Conor McGregor (32 de ani) se pregătește să revină în ring, asta după ce și-a anunțat retragerea de-a lungul timpului de nu mai puțin de trei ori! 

Legendarul luptător irlandez a confirmat că se va întoarce în Octogon la Gala UFC 257, care va avea loc pe 23 ianuarie. Ar fi pentru a treia oară în cariera sa când McGregor își anunță retragerea, dar anunță ulterior că va reveni în ring. 

Potrivit Marca, exista deja o înțelegere verbală între Conor McGregor și Dustin Pirier, viitorul său adversar, privind detaliile luptei. Acum, totul este clar, iar McGregor se pregătește pentru un come-back așteptat cu sufletul la gură de milioanele sale de fani. Lupta va avea loc, cel mai probabil, în Abu Dhabi. 

Va fi cea de-a doua luptă dintre Conor McGregor și Dustin Poirier, irlandezul câștigând bătălia disputată la Gala UFC 178 din septembrie 2014.

McGregor își anunțase retragerea în iunie

Recordul renumitului luptător irlandez în Octagon este de 22 de victorii și 4 înfrângeri. În ultima sa luptă, disputată la începutul acestui an, McGregor l-a învins pe Donald Cerrone.

În luna iunie a acestui an, cu o lună înainte să împlinească 32 de ani, Conor McGregor (32 de ani) își anunțase, în mod neașteptat, retragerea din sport.

VIDEO Conor McGregor filmat în pat alături de o domnișoară

Citește și alte știri din sport: 

Nadal îl învinge în trei seturi pe campionul en-titre și se califică în semifinale la Turneul Campionilor » Rafa, la două victorii de singurul titlu important care îi lipsește

Andreea Chițu, medalie de argint la Europenele de la Praga!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
171875491077582
Costel Chelaru  •  20 Noiembrie 2020, 18:24

Un circ ieftin..banii sa iasa...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează