SPORTURI  »  ALTELE  »  UFC

Conor McGregor revine în UFC! Va încasa o bursă uriașă pentru meciul cu Donald Cerrone

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 ianuarie 2020 10:30

Irlandezul Conor McGregor, 31 de ani, se pregătește de revenirea în octagon și se va lupta pe 19 ianuarie cu americanul Donald Cerrone (36 de ani) în gala UFC 246. 

Pentru a lupta din nou, McGregor va primi cea mai mare bursă din cariera de luptător: 4,5 milioane de euro.  Pe lângă această sumă, McGregor va mai primi o parte din încasările din drepturile TV, anunță Daily Mail

Suma este considerabil mai mare față de cea primită pentru luptele cu Nurmagomedov și Eddie Alvarez. Atunci, irlandezul a luat 2,7 milioane de euro. Acesta va fi primul meci al lui McGregor după înfrângerea din octombrie 2018 cu Khabib Nurmagomedov.  

Interes uriaș pentru meci 

Meicul dintre Conor McGregor și Donald Cerrone va avea loc în Las Vegas, în T-Mobile Arena. Fanii așteaptă partida cu nerăbdare, iar Dana White, șeful UFC, a confirmat că s-au toate biletele, suma strânsă fiind de 9 milioane de euro.

McGregor, unul dintre cei mai controversați luptători de MMA, are 21 de victorii și 4 înfrângeri în carieră. De partea cealaltă, Cerrone are 36 de victorii și 13 infrângeri.

Citește și:

Mike Tyson, interviu EXPLOZIV despre căsnicia sa: „În 10 ani, doar doi am fost fidel! Trebuia să fac sex întruna”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
grandetorito
grandetorito  •  12 Ianuarie 2020, 15:25

Cowboy primește doar $2mil

Vezi toate comentariile (1)
Comentează