SPORTURI  »  ALTELE  »  JUDO

Corina Căprioriu a fost eliminată în primul tur » România revine fără medalii de la Campionatele Mondiale

Articol de - Publicat joi, 29 august 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 28 august 2013 21:30

Corina Căprioriu a fost eliminată, ieri, în primul tur la campionatele lumii de la Rio de Janeiro. Vicecampioana olimpică nu a putut trece de bulgăroaica Ilieva.

România se întoarce fără medalii de la Campionatele Mondiale din Brazilia. Ultima speranţă venea de la vicecampioana olimpică de la Londra, Corina Căprioriu, dar aceasta a fost eliminată încă din primul tur. Bulgăroaica Ivelina Ilieva nu a punctat în meci, dar a cîştigat pentru că a avut un avertisment mai puţin decît românca.

Mai aproape de medalie a fost Loredana Ohîi, tot la 57 de kilograme. Acesta a pierdut însă în faţa braziliencei Rafaela Silva, care a punctat printr-un waza-ari cu doar 10 secunde înainte de finalul timpului regulamentar. În acel moment, Ohîi conducea printr-un yuko. Andreea Chiţu (52 kg) a terminat pe locul 5.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
sorineldumitru
sorineldumitru  •  29 August 2013, 14:41

De asteptat. Caprioriu a luat o pauza lunga dupa olimpiada si era greu de crezut ca se va bate la medalii, iar Chitu a venit in valoarea sa, cu un loc destul de bun, dar fara medalie. Pe altii, deocamdata nu-i avem.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează