SPORTURI  »  ALTELE  »  CS DINAMO

Dinamo investeşte 2,5 milioane de euro în infrastructură » Au cu ce se mîndri

Elisabeta Lipă a prezentat ieri sălile şi arenele din Ştefan cel Mare +3   FOTO
Elisabeta Lipă a prezentat ieri sălile şi arenele din Ştefan cel Mare

Articol de - Publicat joi, 01 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 01 septembrie 2011 10:34

Preşedintele CS Dinamo, Elisabeta Lipă, a prezentat ieri sălile şi arenele în care se vor pregăti sportivii din Ştefan cel Mare începînd cu 2012


Toate bazele de pregătire din incinta Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti au intrat în renovare. Preşedintele CS Dinamo, fosta mare canotoare Elisabeta Lipă, visează ca din 2012, sportivii din Ştefan cel Mare să se pregătească în cele mai bune condiţii, în săli la standarde europene.

"Trebuie să înţelegem, odată pentru totdeauna, că nu mai putem face sport de performanţă în săli insalubre, construite în anii '60-'70! Ca să avem rezultate trebuie să investim în infrastructură! Acesta a fost obiectivul meu de cînd sînt în fruntea clublui Dinamo şi uite că sînt aproape să-l îndeplinesc", a declarat cvintupla campioană olimpică.

Sală de scrimă, bazin nou de polo
"Scrimerii de la Dinamo nu s-au pregătit niciodată acasă. Acum au posibilitatea să o facă", spune Lipă. Sala de scrimă e finalizată, iar Covaliu şi elevii săi vor putea să se antreneze pe cele trei planşe din incinta bazei. Şi poloiştii pot reveni la bazinul Dinamo, recepţia renovărilor făcute urmînd a avea loc peste doar cîteva zile. "Purificarea apei pînă acum, la bazin, se făcea ca în comuna primitivă. Turnam clor cu butoiul şi apa trecea printr-un strat de nisip ca să se cureţe. Acum există un nou sistem de tratare şi filtrare a apei, de ultimă generaţie", a spus Lipă. Renovarea bazinului în aer liber a costat aproximatin 100.000 de euro.

Şi sălile de gimnastică, lupte, box, dar şi sediului clubului Dinamo sînt într-un proces de modernizare, totul costînd CS Dinamo aproximativ 2,5 milioane de euro

Bazin olimpic de înot şi sală pentru jocuri
Dinamo va avea, din 2012, în incinta bazei din Ştefan cel Mare şi un bazin olimpic de înot, situat pe trei etaje, dar şi o sală de 2.500 de locuri. "Acestea obiective sînt derulate prin Compania Naţională de Investiţii. Nu pot să vă dau preţuri", a spus Lipă. Sala din cadrul complexului Dinamo, unde vor juca echipele de volei, baschet şi handbal, este aproape gata, termenul de finalizare fiind noiembrie 2011. Bazinul olimpic de înot va fi însă gata în iulie 2012.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
dd....
dd....  •  07 Septembrie 2011, 21:07

Acesti urmasi ai lui Pilat din Pont,respectiv cei doi B din conducere(b-ul este de la partenerul vacii)sunt groparii acestui club,nici performante ,nici baza sportiva,doar nunti si zile onomastice de milioane de euro,evaziuni fiscala in cazul transferurilor de jucatori,trabucuri si interviuri.Sunteti inveliti in staniol pilatilor.

lucabogdan223
lucabogdan223  •  01 Septembrie 2011, 13:51

felicitari oamenilor kre mai reusesc sa face ceva frumos si benefic pt romania si pt sportivii romani,,.,

teleghidat
teleghidat  •  01 Septembrie 2011, 13:21

la cat mai multe asfel de proiecte

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close