SPORTURI  »  ALTELE  »  BĂTAIE

EXCLUSIV Foto ȘOCANT! Un jucător român a luat bătaie de la părinții adversarilor! "Arbitrul nu a văzut nimic"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 13 noiembrie 2016 11:55

Evenimente reprobabile sâmbătă la un meci de juniori B programat în cadrul întrecerii naţionale din Seria a V-a.

Disputa dintre LPS Piteşti şi AS Colţea 1920 Braşov a degenerat la un moment dat după ce pe teren tinerii jucători ai celor două echipe s-au angrenat într-un conflict.

Părinţi şi rude ale tinerilor fotbalişti ai formaţiei gazdă au pătruns pe teren pentru a se răzbuna pe componenţii echipei vizitatoare.

"Nu am fost prezent la meci dar din ce mi s-a relatat a reieşit că părinţii celor de la Piteşti au intrat pe teren şi i-au lovit pe juniorii echipei noastre. Unul dintre fotbalişti a fost lovit cu bestialitate. Arbitrul nu ar fi văzut incidentul iar acesta a scris în raportul partidei că părinţii juniorilor de la echipa gazdă ar fi pătruns pe teren pentru a aplana spiritele ", a punctat Ciprian Jurubescu, preşedintele formaţiei din Braşov.

btaie
Foto: unul dintre jucătorii de la AS Colţea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
657995747711549
Florin Rosu  •  14 Noiembrie 2016, 22:21

Ce se spune in acest articol este o minciuna. Jucatorii echipei AS Coltea 1920 Brasov au injurat si au scuipat tot meciul jucatorii echipei LPS VIITORUL PITESTI si parintii acestora aflati inafara terenului. Nici unul dintre parintii echipei gazdă nu a sarit la bataie,din potriva,au incercat sa aplaneze conflictul. TOT CE SE SPUNE IN ACEST ARTICOL ESTE O MINCIUNA!!!

1735451630112940
Marian Constantin  •  14 Noiembrie 2016, 21:30

MINCIUNI ! DEZINFORMARE ! MANIPULARE ! Nu iti vine sa crezi cat se poate minti si manipula opinia publica , dar sincer nu ii inteleg nici pe cei de la Coltea Brasov de ce nu spun adevarul sau sa vina cu un comentariu sa dezminta acest articol calomnios la adresa parintilor . Arata poza acestui jucator care a avut de suferit in urma unui incident petrecut cu un alt jucator de la echipa adversa in timpul meciului , SI NICI DECUM ACEST JUCATOR SAU ALTI JUCATORI DE LA ECHIPA COLTEA BRASOV SAU LPS PITESTI NU AU FOST LOVITI DE PARINTI . Intrarea parintilor in incinta terenului s-a produs in momentul in care dupa producerea incidentuluiu dintre cei doi jucatori ,cei de la Coltea Brasov care erau pe baca de rezerve si in apropierea ei , adica cei doi antrenori ,doi trei parinti , jucatori de rezerva si inca cinsprezece jucatori ai lor care jucasera in meciul precedent in campionatul de Juniori A au intrat in teren si a inceput sa-i alerge si sa-i loveasca pe jucatorii din teren ai LPS-ului Pitesti , scopul parintilor a fost sa aplaneze conflictul fiindca el degenerase nici decum sa se razbune sau sa loveasca jucatorii echipei vizitatoare .

1176222652466818
Mihnea Neferu  •  14 Noiembrie 2016, 12:09

In aceeasi serie acum 4 etape s-a intamplat ceva asemanator la csm ploiesti cand parintii au sarit sa bata echipa oaspete la vestiare dupa finalul meciului

Vezi toate comentariile (7)
Comentează