SPORTURI  »  ALTELE  »  CALENDAR

FOTO Trupuri de zei » Calendarul ”Dieux du Stade” 2017 a fost lansat în aceste zile, iar pentru el au pozat 30 de sportivi, printre care și frații Karabatic, dar și biatlonistul Simon Fourcade

Djibril Camara este component al echipei de rugby Stade Français, cunoscuți pentru echipamentele lor colorate +4   FOTO
Djibril Camara este component al echipei de rugby Stade Français, cunoscuți pentru echipamentele lor colorate

Articol de - Publicat miercuri, 21 septembrie 2016 00:00

În 2001 a apărut prima ediție a calendarului "Dieux du Stade", el făcând parte din strategia de marketing a lui Max Guazzini, președintele clubului de rugby Stade Français.

Ce a început având implicații caritabile s-a transformat și într-o acțiune de atragere a publicului feminin la meciurile de rugby. Pentru că a avut succes, în ultimii ani au apărut și alți sportivi în calendar. În cel din 2017, pe lângă rugbyști, mai apar sportivi care practică handbalul, judoul, biatlonul și MMA-ul. Toate încasările vor merge pentru al treilea an consecutiv către asociația "Să vorbim despre cancerul de sân".

Printre numele mari care au acceptat să pozeze în acest an nud se numără Luka și Nikola Karabatic, campioni olimpici, mondiali și europeni cu naționala masculină de handbal a Franței, Simon Fourcade, campion mondial la biatlon, Loïc Piétri, campion mondial la judo, sau Sylvain Potard, luptător de MMA.

Tema calendarului 2017 este evocarea perfecțiunii zeilor din Olimp. Fotografiile au fost realizate de grecul Errikos Andreou, fotograf de modă care are diverse colaborări cu revistele glossy din toată lumea. Pe coperta calendarului a fost aleasă o poză cu Terry Bouhraoua, căpitanul echipei Franței de rugby în șapte.

29 €este prețul calendarului " Dieux du Stade" 2017

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează