SPORTURI  »  ALTELE  »  TENIS DE MASĂ

Lipsește o lună » Eliza Samara s-a operat și va rata Europa Top 16

Eliza Samara face semn de pe patul de spital că totul e OK
Eliza Samara face semn de pe patul de spital că totul e OK

Articol de - Publicat joi, 02 februarie 2017 00:00

Eliza Samara s-a operat de menisc la genunchiul stâng și va rata Europa Top 16, la finalul săptămânii.

Cel mai bine clasată româncă, Eliza Samara (locul 20 mondial) a fost nevoită să se opereze la genunchiul piciorului stâng.

"În ultimul timp jucam cu dureri mari. Nu eram hotărâtă când să fac o pauză să mă operez, dar ultimele evenimente m-au ajutat să iau o decizie rapidă. Am jucat în Liga Campionilor cu echipa mea de club, Metz, iar la 2-1 la seturi pentru mine și 7-5 în setul 4 cu Sofia Polcanova, din Austria, mi s-a blocat piciorul și am pierdut meciul. Atunci am zis că orice ar fi, mă operez", a declarat Eliza.

Acasă, la Constanța

Eliza s-a operat marți la Constanța. "Totul a decurs normal, am fost operată de domnul doctor Titi Băjenescu. Mi-a spus că a fost o leziune mai adâncă, meniscul era fisurat. Acum stau cu gheață la picior și iau și calmante pentru că sunt încă dureri", a subliniat Samara.

"Am stat doar o zi în spital, acum sunt acasă. Voi începe imediat și recuperarea și sper ca într-o lună să pot din nou să joc. Așa s-a întâmplat și în 2014, când m-am operat la genunchiul drept", a adăugat Eliza.

Fără Europa Top 16

Eliza va rata câteva competiții importante. "Va fi în primul rând Europa Top 16, acolo unde eram favorită 3. Apoi va fi Openul Qatarului și o etapă de Liga Campionilor. Dar sunt pierderi programate, pentru că dacă mă operam mai târziu, riscam să pierd Campionatele Mondiale și Europenele pe echipă", a încheiat Eliza.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează