SPORTURI  »  ALTELE  »  CONSTANTA

Luni se inaugurează primul poligon de cinci stele la Constanţa: "Special pentru competiţii"

Foto: Telegraf Constanta +2   FOTO
Foto: Telegraf Constanta

Articol de - Publicat joi, 28 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 28 noiembrie 2013 21:19

Luni se va inaugura un poligon de tragere de peste un milion de euro, care va putea găzdui competiţii sportive


Constanţa se pregăteşte pentru inaugurarea celui mai mare şi modern poligon de tragere privat din România. Luni se vor deschide porţile unei investiţii de peste un milion de euro, făcută de firma de pază Zip Escort.

Un poligon cu opt linii de tragere, dotat la nivel internaţional, care va putea găzdui concursuri de tir. "Suma se vede în dotările poligonului. am făcut ca sistemul de ventilaţie să nu permită fumului să încurce trăgătorii, sistemul de lumini este perfect, fără umbre pe ţinte. Fundalul poligonului reprezintă un perete balistic adus din Germania, ca o măsură suplimentară de protecţie. Federaţia Română de Tir ne-a sprijinit mult, iar graţie faptului că avem un aliniament pentru sport, la 25 de metri, şi vom putea organiza concursuri", a spus managerul poligonului, Mihai Radu.

"Am făcut poligonul special pentru a putea găzdui şi competiţii sportive. Pentru uzul nostru, am fi putut să-l facem mai mic, dar ar fi fost păcat. Avem în plan înfiinţarea Asociaţiei Judeţene de Tir şi a unui club, dar mergem pas cu pas", a spus administratorul firmei de pază, Iulian Radu.

Poligonul este deschis oricărei persoane, sub supravegherea unor instructori, cu arme şi muniţie puse la dispoziţie de gazde, dar are acces şi oricine deţine legal o armă. La deschiderea de luni este aşteptat şi Sorin Babii, campion olimpic în 1988 şi actualul antrenor al campionului olimpic, Alin Moldoveanu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează