SPORTURI  »  ALTELE  »  PARTENERIAT

Petrom pompează 5 milioane de euro în gimnastică şi sărituri cu schiurile!

Articol de GSP - Publicat marti, 25 martie 2014 00:00 / Actualizat marti, 25 martie 2014 13:09

Compania OMV Petrom a anunţat semnarea un parteneriat public privat cu Federaţia Română de Gimnastică şi cu cea de Schi şi Biatlon în valoare totală de 5 milioane de euro!

Suma de 2,5 milioane de euro va fi folosită atît de lotul de gimnastică, dar şi pentru demararea unui program de selecţie a sportivilor.

OMV Petrom a mai semnat un parteneriat şi cu Federaţia de Schi şi Biatlon în valoare de 2,5 milioane de euro pentru următorii patru ani. Banii sînt destinaţi lotului de sărituri cu schiurile.

Federaţia Română de Gimnastică îşi va depune în luna octombrie candidatura pentru organizarea Campionatului European din 2017, a anunţat, într-o conferinţă de presă, Dan Pazara, directorul de comunicare al companiei OMV Petrom.

Competiţia este programată să se desfăşoare în noua Sală Polivalentă, ce urmează să fie construită în Complexul Sportiv Naţional Lia Manoliu din Bucureşti, anunţă Mediafax.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
americanu197
americanu197  •  25 Martie 2014, 17:34

cred ca mai multe firme din tara asta ar sponsoriza sportul dar cine vrea sa se asocieze cu alde mitica jiji si toti ceilalti ca la fiecare federatie e cate o mafie mai mica sau mai mare pana si la sah si snooker

speedy73
speedy73  •  25 Martie 2014, 15:56
Postat de lalalalalalalala pe 25 Martie 2014, 15:28

tataie mersul banilor poate fi urmarit usor si sa fii sigur ca privatu nu accepta sa flendure banii aiurea fara rezultat. n-ai sa vezi contracte dubioase ca sa dispara banii astia, n-ai sa vezi oameni care nu stiu nici sa stea in scaun folosind banii astia pentru ca sa fii sigur ca suma nu e stabilita la intamplare, este o strategie si sunt niste obiective, care pot fi masurate. daca cineva incearca s-o frece aiurea cu ei astia opresc robinetu si gata.

de asta s-a oprit la oltchim, prietene. nu pt ca nu au ajuns in finala ligii campionilor.

depeche
depeche  •  25 Martie 2014, 15:45

Sanatate curata... benzina si gimnastica/sporturile de iarna!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează