SPORTURI  »  ALTELE  »  MTS

Prima reacție după declarațiile scandaloase făcute de Elisabeta Lipă: "Îmi dau demisia"

Elisabeta Lipă se află la șefia MTS din noiembrie 2015
Elisabeta Lipă se află la șefia MTS din noiembrie 2015

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iunie 2016 16:02

GSP a publicat astăzi afirmațiile șocante făcute de Elisabeta Lipă, cu privire la dezvăluirile făcute de Maria Olaru în cartea ei.

Ministrul i-a spus că ea nu crede că e adevărat ce a scris fosta campioană în cartea sa autobiografică în legătură cu bătăile administrate și cu violența verbală de la lotul național de gimnastică, mai ales în cazul antrenorilor Mariana Bitang și Octavian Bellu. (Vezi detalii)

Ca urmare a acestor declarații, realizatorul TV Dorin Chioțea a anunțat că va demisiona din funcția de consilier personal al ministrului Tineretului și Sportului. Acesta a spus că nu se poate asocia cu cele spuse de Lipă.

"Ca urmare a declaratiilor doamnei ministru Elisabeta Lipa, imi anunt public DEMISIA din functia de CONSILIER PERSONAL al dansei. Luni voi face demersurile oficiale. Ii sunt prieten apropiat si stiu ca e o mama devotata, un parinte exceptional, o sotie model. Regret cuvintele sale, sunt convins ca nu reflecta gandirea dumneaei. La randul meu, sunt persoana publica, jurnalist care critica astfel de derapaje si tata a trei copii. Nu pot sa ma asociez cu aceasta situatie nefericita.

PS Alte comentarii in plus nu doresc sa mai fac" Dorin Chioțea pe Facebook

***imagine Digisport

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (56)
itrobert
itrobert  •  05 Iunie 2016, 09:26
Postat de addriann pe 03 Iunie 2016, 21:32

Pt. itrobert- Daca vom tine cont de ,, bobul de mazare " , s-ar putea ca metodele conventionale de antrenament sa nu aibe randamente ridicate... Ajungem sa le dam dreptate adeptilor metodelor ,, neconventionale " de antrenament...

Corect! Stii ca Hagi a facut ASE-ul? E hilar, nu? Sa discutam de intreaga pleiada de nume consacrate ale sportului romanesc (de masa)? N-are rost caci toti au facut macar o facultate si amacar cateva masterate si cum e de bob-ton macar un doctorat... Stii ca fostul antrenor al nationalei care avea mai multe ore de barbut decat de scoala avea de fapt mai multa carte decat actualul? Asta e tara in care se intampla toate "minunatiile" Te pup!

152878765117657
Dragos Bogdan  •  04 Iunie 2016, 21:23

Tot respectul pentru Dorin Chiotea! Pe de alta parte nu poti sa ceri mai mult de la o persoana ca Elisabeta Lipa***. *** Totusi, de cand s-a apucat de sport, a ajuns in Bucuresti apoi a vazut toata lumea, dar a ramas cu aceeasi mentalitate primitiva, in care primeaza bicepsul si spatele lat. Atat poate mintea ei, nu poti sa-i ceri mai mult,.Dar cum poate ramane un asemenea personaj in functia de ministru?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1304030806292213
Voican George  •  04 Iunie 2016, 12:36

Tanti lipa lipa ai spus ca daca te calcau in picioare antrenorii nu spuneaI -pt ca ti se pare normal asa ca toti sportivii acolo unde sint trebuie sa traiasca ca in evul mediu pt ca asa se obtine succesul.Matale nu te ai speriat cind te au numit ministru .si de gradele militare care le ai primit peste noapte nu de alta dar nu esti capabila sa scoti 2 vorbe ca lumea

Vezi toate comentariile (56)
Comentează